IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Touhui ja juttuiKeskiviikko 23.04.2008 13:28

Keskiviikko. Paljon puuhaa. En oikein tiedä miten tätä kaikkee tekemistä aina onkin niin kauheesti. Tuntuu, että melkein joka päivä on työn jälkeen on vaikka mitä tekemistä ihan normaalien kotitöiden ja kaupassa käymisten yms. lisäks. Toisaalta se on ihan kivaaki, tällaseen aktiivisempaan elämään vaan pitää kai hetken aikaa totutella. Yksin ollessa oli laiskempaa =)

Tänään mennään tervehtimään P:n tätiä. Mua vähä jännittää =) Mut kyl se varmaa hyvin menee. Meidän piti mennä jo eilen, mut tuli vähän muutoksia ohjelmaan. Tänään me mennään kattoon myös taloa. Isä ja äiti tulee mukaan tällä kertaa. Me otetaan samalla vähän mittoja huoneista ja muutenki tutkitaan noita sisustukseen liittyviä juttuja. Se kuntokartotus on edelleen tekemättä eikä mikään oo ennen sen valmistumista 100% varmaa, mut aika vaikee uskoo, et siinä talossa mitään suuria vikoja olis muutaman vuoden aikana syntyny. Kuitenki, jos se kuntokartotus on ok, ni sen jälkeen kaikki asiat tapahtuu varsin nopeesti ni olis kai se hyvä, et on jotain mietittynä valmiiksi. Eilen käytiin kattelees vähän sadesuihkuja... ah, mä niin haluan sellasen. Isoin rojekti tulee silti varmaan olemaan tapettien valinta. Ihanan jännää =)))

Ulkona on taas niin kaunis sää. Oikee harmittaa istuu tääl toimistolla, hmph. Työmotivaatiokin on taas tasan nolla. Ikävää sinänsä, ku asioiden tarvis ikäänku edistyä. Mä oon kyl melkein kaiken miettiny valmiiks, mut ne asiat pitäis vielä saada tohon paperille. Pitää vaa yrittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.