IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 26.04.2008 15:42

Ratsastukset meni eilen oikein kivasti. Tuli tosi hyvä mieli. Hikoiltiin hepan kans molemmat lämpimässä kevätauringossa =) Huomenna uusiks!

Käytiin ihmettelees tapettei, suihkui, suihkuseinii, wc-kaapistoi ja sen semmosii juttui eile. Ollaa onneks aika pitkälti samoilla linjoilla, ettei ihan kauheesti tarvii ruveta tappelemaan :D Tapetteja on kyl niin loputtomasti, et melkein hirvittää alkaa valitsemaan. Mut eilen me löydettiin silti sellasii hyvii vaihtoehtoja olkkariin, niist molemmat oli yhtä mieltä. Työhuoneeseenki saatiin jo vähä mietittyä värejä ja tyylejä. Oli mukavaa :>

Mä muuten nukuin tänään piiiiitkään. Heräsin ekan kerran kuudelta päästään koiran ulos. Sit heräsin yhdeksältä, ku P mönki ylös sängystä. Se lähti sit omiin juttuihinsa kymmenen aikaan ja mä jäin sänkyyn köllimään koiran kans. Nukuttiin kahteentoista! En muista koska maailmas olis viimeks käyny noin. Yleensä oon noussu viimeistään kymmeneltä. Viimeyön unet meni kyl vähän pieleen, ku niskaa ja hartioita särki, oli vuoroin kylmä ja kuuma, heräilin uniin, siihen, et kissa tunki väliin nukkumaan ja koira vaihteli paikkaa jalkopäässä, mul ei ollu tarpeeks peittoa. Ja P tietysti kuorsas =)

Tänään muuten vois grillata!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.