IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Alkaa helpottaa.Perjantai 23.05.2008 12:25

Ne pomon kommentit oli tullu sähköpostiin n. klo 22. Laitoin äsken postia, että kaikki eivät ehtineet työhön ja kohteliaasti sanoin, että arvelin just siinä yhdessä osiossa olevan virheitä ja just siks olin pyytäny häntä lukemaan sen jo aikoja sitten. Mut nyt kävi näin.

Tänään pitäis tilata kansitus, ens viikolla on sitte kypsyysnäyte ja samalla varmaan toimitan tutkintotodistusanomuksen koulun toimistoon ja sit kansitetun työn ja sähkösen version siitä kirjastoon. Ei oo hei enää paljoo jäljellä! Nyt vaan ton työn valmiiks saamiseen liittyvä stressi siirtyy siihen, et oon hysteerinen siitä muistanko hoitaa kaiken tarvittavan. Kirjotin itelleni eilen muistilistan, et kai mä selviydyn. Oon vaan vähän tämmöne =)

Eilen sitte, ku olin ensin ratsastustunnin (joka muuten meni ihan ältsin hyvin <3) jälkeen odotellu niitä pomon kommentteja melkein kymmeneen, kävin vaan suihkussa ja sit me pakattiin P:n kanssa. Tyhjennettiin vaatehuonetta. Laitoin suurimman osan jo vaatteista säkkeihin, samalla laitettiin sitte lakanat, tyynyliinat ja muuta semmosta, mitä ei enää tarvii. Heittelin eri kasaan semmosii rääsyi, joita en enää käytä tai jotka on jo vähän turhan kulahtaneita. Niistä pitää varmaan tehdä joku roskiskasa ja kirpparikasa, et näkee hiukan onks järkee vuokrata kirppispöytää. Kenkii, sukkii ja muuta pientä olis vielä pakattavana vaatehuoneessa. Loput astiat varmaan pakattas jo tänään. Sen jälkeen onki jäljellä enää siivouskomero ja varasto. Varastossa mulla ei ihan kauheesti oo tavaraa, mut hyvä kai sielläki on käydä penkomassa, ku kuitenki sieltä löytyy jotain pois heitettävää.

Tänään käydään talollaki. Ja hiukan vaikee tajuta, et se virallinen muuttopäivä on VIIKON päästä! Kesäkuun ekalla viikolla me sit jo asutaanki meidän yhteisessä kodissa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.