IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Hip ja heiLauantai 24.05.2008 19:44

Joku jannu on kattoos videotykkii. Annan miesten tusata keskenään, ku emmä noist jutuist mitään ymmärrä. Tulin koiran kans datailemaan =)

Kävin tänää parturis. Ihanat hiukset taas <3 Ja sain kihlajais-, talonostajais- ja valmistumislahjaks uuden hiuskiinnepullon! Vähä mun parturi on paras! Sit se kerto, et kettu tai joku muu peto oli tappanu yhden niiden hanhista ja sit kukon ja yhen kanan. Ne oli hakenu uuden hanhen tyttöhanhelle kaveriks. Aikamoinen tarina. Sit kävin Eurikses kattoos tarjouskenkii - kaikki oli jo ostettu. Ostin sit semmoset toiset, pidin niit hetken ja nyt ne hiertää vasenta kantapäätä. Ei siinä sitte mittä. Olin muute niin reipas, et pyöräilin parturiin, sielt Euroon ja sit taas kotiin. Sää oli kyllä mitä parhain. Ja on edelleenki. Käytii äsken Prismas viel palauttaas pulloi, ku tyhjennettii tota kaappii ja ostettii mul sielt sit vielä semmoset pilipalit, ku S-etukortil sai halvennuksel. Ne on ihanat <3

Kohta me lähetään Hansikseen syömään. Saatetaan jopa grillata, ku on kerta keliä!

P.S. Mulla on kypsyysnäyte maanantaina aamupäivällä ja työ on kansissa torstaina. Jes! Tein ne pomon vaatimat muutokset työhön kuitenkin. En sen takia, että sen mielestä niiden olis pitäny olla siellä vaan siks, että ittee olis jääny häiritsemään. Tein korjaukset just ennen työn kansitukseen lähettämistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.