IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 05.06.2008 11:56

Polkumispyöräilin töihin. Oli niin hieno ilma, et ei mun rauhallisesta ajelusta tullu mitään, vaan ajoin tosi reippaasti ja sit oli tietysti kauhee kuuma, kun pääsin toimistolle asti. Mut hyvä fiilis! Sit söin aamupalaks neljän viljan puuroa ja vadelmia. Se oli niin hyvää pitkästä aikaa. Ihan kiva vaihteeks syödä jotain puuroo sen sijaan, et hakis jonku aamupalalätyn tost Pekalta. No, toi nyt kuulosti siltä, että haen joka aamu Pekalta jotain pullaa =) Ehei!

Mun pitäs edelleen asentaa demoo. En oo päässy ees alkuun. Ensin piti odottaa, et saan sen virtuaalikoneen. Sit piti saada edelliset räpellykset pois sieltä, ja se oliki vähän konstikasta. Nyt, ku vihdoinki sain asennuspaketit koneelle niin eikö se hihkassu, et levytila loppuu. Ja huomenna pitäis koko demon olla valmis. Kyl tää iha hyvin menee...

Eilen saatiin tyhjennettyy joku 15 muuttolaatikkoa ihan tosta noin vaan. Samalla vähän siirrettiin sohvia ja laitettiin väliaikasesti telkkarille taso olkkariin. Tänään varmaan yritetään siirtää sänky oikeeseen makkariin, toinen sohva tulevaan työhuoneeseen ja muutenki järjestää huonekaluja, kun ne on ihan hiukan sillai sikin sokin. Mulla on kyllä ratsastustunti tänään, mut ehkä sen jälkeen jaksaa vielä vähän repii huonekaluja. Aina parempi, jos ne saa mahdollisimman nopeesti sopiville paikoille. Lauantaina käydään varmaan tapettikaupassa ja kattomassa rakennustarvikkeita kissatarhaan.

Subilta tuli eilen Poika. Se oli hyvä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.