IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ikin ei oo hyväTiistai 10.06.2008 13:07

Viime viikolla toimistolla oli kuuma. Nyt täällä on kylmä. Aika huomattava lämpötilan vaihtelu, koska ylimmillään mittari näytti +29 ja nyt se näyttää +21. Pitää varmaan käydä ostamassa sukat lounastauolla, ku tuntuu, että varpaat vallan kohmettuu. P anto jo mulle oman fleecensä, ku valittelin vilua (mul on pitkähihanen päällä!). Mul on kyllä neulepaitaki mukana, mut sen heitin jo jalkojen päälle. Tääl tarvis varmaan olla joku vilttivarasto =)

Meil kävi vieraita eilen. Yks kaveri oli niin ihana, ku se hoki, et "Emmää voi uskoo tätä! Te asutte tämmösessä talossa! Teil on oikeiden aikusten ihmisten talo! En pysty sulattaan tätä ku ehkä kahden vuoden päästä! Tääl on niin upeeta!" ja samalla se piti käsiä poskilla ja näytti hämmästyneeltä =) Me juotiin vähä mehuu ja syötiin keksei. Sovittiin, et pidetään jossain myöhemmässä vaiheessa omat mölkky-iltamat (:D) kaveriporukalla. Sillai ennen tupareita, ku ne ehditään pitää vasta joskus heinäkuun puolivälissä.

Me saatiin muute vaiks mitä aikaseks eile! Vietiin loput muuttolaatikot pois, käytiin kaupassa, siivottiin keittiö (siis tyhjennettiin pöytä kaikesta turhasta sälästä ja papereista) ja kodinhoitohuone (pyyhkeet kaappii ja siivoustarvikkeet järjestyksee jne.), siirrettiin vaatesäkit parempaan paikkaan, saatiin plafondi kattoon ja ehdittiin viel seurustelee vieraiden kans ja tekee ruokaaki.

Täl viikolla oli valmistumisjuhlaki. Vaatepulma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.