IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Eiku keskiviikko!Keskiviikko 11.06.2008 13:32

Elän ihan sujuvasti taas tiistaita. Tiiä sit mistä seki johtuu. Katoin eilen 4D:n. Se oli aika kamala, mut se päätty iha hyvin.

Mul ei nyt kyl oo kauheesti asiaa, ku jotenki ihan pää tyhjänä. Meijän piti tulla pyörällä töihi, mut ensinnäkää ei jaksettu aamulla herätä ajoissa ni ei sit viittitty kiireessä lähtee sotkemaan. Eikä mua kyl toi ilmakaa niin miellytä. Tosin pyöräilisin kyl, jos olis kuoret päällä, mut ei vaan oo hajuakaan, et missä säkissä ne mahtaa piilotella. Kyl maar ne täs tämän viikon aikana jostain löytyy, ku jaksaa vaatteita laitella paikalleen.

Kissatarhan rakennusvärkit on ny hankittu. Jotain yli 50m kakkosnelosta, sit verkkoo ja valokatetta. Ei ollu ihan halpaa, mut kissalapsille kelpaaki vaan paras! Saadaan aikaseks semmonen tarha, et pysyy Mr Manneki verkon sisäpuolella :D Vanhasta kanaverkostahan se pieni (not) pirulainen tuuppi ittesä läpi. Vaan pakkohan tosta tarhasta on tehdä melko jykevä, kun se tulee seinää vasten ikkunan eteen ja tarkotuksena on pystyy pitämään tuuletusikkunaa auki. Varkaat ei saa päästä ihan helpolla lähelle sitä ikkunaa =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.