IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

No MAANANTAI! Maanantai 16.06.2008 14:32

Ehkä hiukan alkaa ärsyttää, että netti ei vaan toimi kotona. Tällä viikolla kyllä lupasivat sen hoitaa kuntoon, mutta saapa nähdä. Se on kuitenki jo muutaman viikon myöhässä. Nyt, kun nettiä ei oo ollu, on kyl ollu kotona sillai aika lepposaa. Siitä huolimatta netti olis joissaki asiois ihan kätevä... maksamattomii laskui olis pari, sit pitäs tehdä muutamiin lehtiin osotteenmuutos ja tämmösii ja ne olis helppo tehdä kotona heti, kun sen asian muistaa. Ei mitään asiakasnumeroita töihin muista kerätä mukaan. Paitsi tänään aamulla.

Perjantaina oli se valmistumisjuhla. Mulla oli vieraina mukana P ja sisko. Meillä oli mukavaa. Se oli kiva pieni tilaisuus. Siellä oli torvisoittoa ja puhe (joka oli kyllä huonoin kuulemani puhe pitkiin aikoihin, siinä ei ollu mitään järkeä). Tutkintotodistukset jaettiin sitten koulutusohjelmittain ja samalla kerrottiin jokasen valmistuvan opinnäytetyön aihe. Oli aika huvittavaa, kun liiketalouden ja matkailijoiden yksinkertasilta - tai oikeastaan ymmärrettäviltä kuulostaneiden aiheiden jälkeen tietojenkäsittelijöiden oppinnäytetöiden aiheet sai joidenkin ihmisten silmät pyörimään =) Todistusten jaon jälkeen jaettiin vielä muutama stipendi, otettiin valmistuneista yhteiskuva ja sit kakuteltiin ja kahviteltiin. Tuli vähän haikeeki olo, kun yks opettaja tuli siinä sit onnittelemaan ja jutustelemaan. Aika äkkiä melkein 4 vuotta hurahti tossa koulussa. Tuntuu tosi oudolta! Hiukan jäi kyllä harmittamaan, kun tk-opettajia ei ollut paikalla kuin tämä yksi. Olisin halunnu henkilökohtasesti kiittää opinnäytetyön ohjaajaa hyvästä ohjauksesta ja kärsivällisestä avustuksesta työn teossa. Illalla valmistumista juhlittiin vielä perheen kesken Gallessa. Otettiin kuohuviinit ja syötiin hyvin. Ilta oli mitä ihanin :>

Pitkästä aikaa ehti nukkua pitkään lauantaina. Ah. Siivoiltiin vähän kotona ja sit lähdettiin ostamaan kissoille kunnon hiekkasäkki (20kg) ettei tartte joka kauppareissulla roudata pikkupaketteja mukana. Ja rautakaupassaki piti asioida vaihteen vuoks. Ne paikat toden totta alkaa kohta kyllästyttää mua, varsinkin, ku pitää hengailla jossain ruuvi-osastolla :D K-Raudassa saan aikani vielä joten kuten kulumaan, ku siel on vähän jotain sisustustavaraaki. Sen verran pitäis vielä niitä jaksaa, et hakis ne tapetit tossa loman alettua. Muuten lauantai-ilta meniki vaan ollessa. Mun oli tarkotus imuroida vielä kauppareissun jälkeen, mut ehämmää sit enää jaksanu. Todettiinki sitte, että ei aina tartte kaikkee yhtenä päivänä jaksaakkaa. Sen verran pinnistin kuitenki, et pistin vaatteita kaappeihi. Totesin meidän vaatekaappien hyllyjen olevan melko kapeat. Vanhoissa paikoissa on hyllylle mahtunu kaks vaatekasaa vierekkäin ja nyt oli tosi ahdasta ja piti soveltaa. Siinä sit kirpos idea uudesta ja vähän leveemmästä kaapista, kun siihen seinälle kerta sellanen mahtuis.

Sunnuntai oli semmone oikee perussunnuntai. Nukuttiin myöhään, eikä meinattu millään päästä liikenteeseen. Kyl se siit sit onneks läks. P askarteli kissatarhaa ja mä välillä avustin ja välillä vaihdoin pariin kukkaan mullat. Ulkoilutin Elvistäki, ku se halus pihalle ja oli jotenki tympääntyneen näkönen yksin siinä tarhassaan. Sit se pikku riiviö meni aidan alta naapurin puolelle eikä meinannu millään tulla pois! P nauro maha väärällään vieressä ja mä sanoin, et auta ny vähä äläkä siinä käkätä :D No, yhteistuumin saatiin Elvis taas aidan oikeelle puolelle ja sit mä hetken päästä jo veinkin sen sisään, ku sillä alko olla vähän villejä elkeitä. Kissalapsi seuras tapahtumia keittiön ikkunasta, mut ei halunnu pihalle. Hajettiin sunnuntaimässyy Rita'sista, ku ei jaksettu alkaa kauheessa nälässä kokkaamaan. Otin kanarullan ja kyllä otti päähän! Se oli täynnä curry-mömmöä ja se maistu lähinnä kuvottavalle parin ekan suupalan jälkeen. Mä kun käsitin, et siihen tulee joko chili- tai valkosipulikastiketta ja sitä se myyjäki siin kysy, kun tilattiin. No... jäi sitte puolet syömättä. Vois kokeilla, et maistuisko kylmänä paremmalta. Lohdutukseks P anto vähän omasta pizzastaan <3 Käytiin sit vielä myöhemmin illalla tunnin kävelylenkillä. Kartotettiin Pormestarinluotoa ja käytiin rapsuttelemassa lampaita. Seuraava lenkki ajateltiin tehdä Kokemäenjoen rannan kautta.

Nyt on kello puol kakstoista ja mä en oo saanu mitään järkevää aikaseks. Meillä oli yks yhteispalaveri tuossa ja sen piti kestää n. 30min, mut yllättäen me istuttiin siellä tunti ja oikeastaan mitään järkevää ei tapahtunu. Tai tapahtu, erästä asiaa saatiin vietyä eteenpäin, mutta se meni semmoseks ihmeelliseks huuteluks. Kohta olis lounaan aika, kahdelta projektipalaveri ja sit kello onki jo melkein neljä. Huhhei. Huomenna olis se Lahden reissu enkä vieläkään tiedä miten oikeestaan suoriudun sinne. Että lähteekö työkaveri omalla autolla vai meenkö junalla vai mitä tapahtuu. En mä sit tiedä miten toimitaan, jos työkaveri tulee ja sit sen vaimo soittaa, että synnytys alkoi. Ei se voi mua kauheesti mihinkää matkan varrelle hylätä, mut ku sen olis vähän pakko! Taidan dokumentit tulostaa varmuuden vuoks valmiiks, jos päädynki matkaamaan yksin.

HEI! KESÄLOMA ALKAA PERRRRJANTAINA! <3

Mut sitte. Mitä lounaaksi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.