IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

K E S Ä L O M A ! ! 1Torstai 19.06.2008 13:38

Ei sit millään malttais enää viimistä työpäivää tuhlata työntekoon :D Ajatukset on jo niin iltapäivässä ja leppoisassa juhannuksessa ja ja ja! Vähä mä aion ainaki levätä pari ekaa lomapäivää, sit voi ehkä alkaa suunnitella kaikkii jutui. Loma menee kuitenki niin nopeesti, et jos ei mitään asioita mieti niin tekemättähän ne jää. Tärkeimpiä juttuja olis nyt se tapetointi ja muutenki kodin laittaminen kokonaan valmiiks. Jossain kesälomareissullaki täytyy päästä käymään. Meidät on kutsuttu Ruotsiin, et sille retkelle ainaki vois tässä vähän uhrata ajatuksia. Joku huvipuistoki olis aika pop!

Tuli kauhee kokkailuintoki tossa, ku kattelin Iltalehden ruoka-osiota ja siellä oli jotain aivan ihania kesäreseptejä. Kalaa, vartaita, mansikkajälkkäriä jne. Ihan parasta! Lomalla ehtii oikee ajan kanssa tekemään vaikka mitä ruokia. Ei työn jälkeen oo aina ihan sellanen fiilis, et jaksais jotai "hienompaa" alkaa tekeen ja sit viikonloppusinki on viime aikoina ollu semmosta hulinaa, et ei oo viittiny vaivautuu. Mut NYT! Ajattelin paijata P:n ihan pyörryksiin, ku oon ollu viime aikoina ite aika väsyny ja normaalii äkäsempiki. Ollu vaan niin paljon kaikkee touhuu, et on ollu veto aika pois. Jos vaik ehtis ladata omia akkuja enste pari päivää. Luulen kyl, et olo on erilainen heti, kun loman alettua tietää, ettei tarvii ottaa stressiä töistä ja et päivässä on muutamia tunteja enemmän aikaa puuhailla noita tavallisia asioita. Ja kivintä, et saadaan puuhailla yhdessä!

Nyt mun pitäis ehkä tutkailla noita metatietomäärityksiä... Ihmettelin niitä jo eilen eikä enää huvittais, mut kyl kai tässä vielä jotain hommii pitäis tehdä. Tai jos vaan yritän näyttää ahkeralta, käyks se?

Vähä muuten kimaltelee ihanasti tää uus kello :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.