IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

JuhannusjutuiTorstai 19.06.2008 17:12

Piristykseksi teille, jo hiukan ajoissa, jos huomenna ei kerkiä. Jokainen saa valita itelleen mieluisimman toivotuksen :>



~ Kerreeppä seihtemä er heinee tyyny alle ja jalakojes vällii ja jos uamula on nivustaipeisa ihottummoo tai piä kippeenä ni allerkine oot! Hyvvee juhannusta!

~ Unohda työ, löysennä vyö, herkkuja syö, onhan yötön yö. Ystävää halaa, muistoihis palaa, suukota salaa kullanpalaa. Hyvää juhannusta!

~ Juhannustaikoja naisille: Jos näet juhannusyönä miehesi kasvot kaivossa, niin hukkunut se on p*****e! Hyvää juhannusta.

~ Jussina nauti näistä: hyvistä juomista ja ystävistä. Mutta muista vain, kun valmistuu shotti niin laita lasin reunalle papiljotti. Kun tyhjä on lasi ja juoma juotu, laita paplari päähän, muistat juomien määrän. Aamulla tietää montako otti, siitä muistuttaa papiljotti. Ja vaikka aamulla krapula ois syvin, niin onpahan ainakin tukka hyvin! Hauskaa juhannusta!

~ Varhaiskesän kasvikunta on koomassa ja vasta virkoamassa, mutta luontoystävä voi jo havaita useita kääpälajeja. Yleisempiä ovat ryypätkääpä ja ryömikääpä sekä kevätpyhimyksen mukaan nimitetty yrjötkääpä. Tattilajeista taas saattaa löytyä naitatti, tuo itiöelintään terhakkaasti pullisteleva veitikka. Nauttikaamme siis luonnon luomista iloista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.