IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kaikkee kerkee!Perjantai 27.06.2008 21:42

Piiiiitkä päivä. Käytii vähä tsiikailees juttui <3 Lähdettiin aika ajois päivällä, ajeltiin keskustaan, sit Mäntyluotoon, Reposaareen ja sieltä Yyteriin. Käytii näkötornilla kahvillaki. Siel oli ärsyttäviä lapsia. Tai ehkä lähinnä typerät vanhemmat. Kolme sellasta polvenkorkusta naperoa kyllästy istumaan kahvipöydässä (ihan ymmärrettävää sinänsä) ja ne sitten juoksenteli siinä ympäri kahvilaa. Eikä siinäkään mitään, mutta joka kierroksella meno vaan yltyi ja volyymi kasvo. Sit siinä jo hypittiin, kiljuttiin, tömistettiin, törmäiltiin tuoleihin jne. Ihmettelin suuresti vaan sitä, että miksei ne vanhemmat sanonu niille lapsille mitään! Ei tolleen kuulu käyttäytyy kahvilassa. Tai ehkä oon vaan nipo :D

Kerittiin käydä sit kattelees keittiötasoo, ostamas ruuvei, kissanruokaa ja omaa ruokaa ja purkamas keiviltä otteita. Tai P niitä irrotteli, mä istuskelin vaan sohvalla =) Oli ihan hyvä välihuilaus kyl siinä, ku alko jo tuntuu, ettei meinaa pysyy tolpillaan. Ulkona oli sen verran lämmin ja tuli aika paljon hyörittyy ja pyörittyy joka puolella. Nyt pitäs vielä pinnistää sen verran, et kävisin tallilla pesemässä Pipon satulan. Ratsastukseen en enää tänää kykene, väsyttää niin kovin. Tänään sil on sitä paitsi ollu hyppy ja kaveri eilen ratsasti niin kai lepopäiväki ihan hyvästä on. Sunnuntaina ehdin sit paremmin ratsastaaki.

Äeäe. Jotain välipalaa pitäs nyt keksiä ja lähtee TAAS. Kissatarhaaki pitäs hiukan vielä värkätä. Ja mä kerkesin muuten imuroimaanki. Oon pop! Huomenna vois jatkaa siivousta ehkä loma-asuntomessujen jälkeen. Tai joskus. Emt. Tai sit ottaa ens viikosta jonku siivouspäivän. Pitäis ehtii tekee suursiivoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.