IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 12.07.2008 00:26

Oltiin Yyterissä päivällä. Vihdoinkin! Oon jo alkukesästä odottanu, että pääsis sinne köllöttelemään ja polskimaan. Ei me kauaa oltu, mutta ehdittiin kävellä rantaa ees sun taas, kahlata ja uidakin. Vesi oli vilpoista, mutta se tuntu niin mukavalle! Oli niiiin rauhottunu ja rentoutunu olo, että. Yyteri on ihana paikka. Pää lepää. Lomakylän rannalla oli kaiken kukkuraks todella rauhallista, ei väkeä nimekskään, joten P viihty myös ihan hyvin. Jotain hyvää evästä olis ehkä pitäny olla mukana. Vesi oli vähän laihaa =)

P:n vanhemmat kävi myös meillä kylässä tänään. Vihdoinkin! Sitä on muutosta asti odotettu sentään. Meillä oli tarkotus käydä vielä kaupassa ja mun piti käydä tallilla, mut siirrettiin kauppareissu huomiseen ja mä kävin sit vaan nopeesti kääntymässä Noormarkussa, ku oltiin niin tyytyväisiä odotetuista vieraista. Pipo mutusti jo iltaruokia ja olisin kuulemma vielä voinu lähtee lenkilleki, mut en mä sit viittiny, ku ois menny niin myöhään ja oon kyl aika kuitti Yyterin jäljiltä. En kerinny yhtään huilata sieltä tullessa. Sunnuntaina kerkiän onneks ratsastamaan taas. Ajattelin vaihtelun vuoks mennä ilman satulaa! Oon menny Pipolla ilman satulaa varmaan joskus vuonna 2005 syksyllä tai 2006 keväällä, kun se oli vielä vanhassa paikassa. Tallin emäntäki tuumas, että se vois olla mielissään, jos on vähän eri meiningit. Pipon poikanen otti vähän vauhteja ja teki loikkia tarhassa, että se on söötti :D Toivottavasti siitä tulee silti yhtä viisas, ku mitä isänsä on =) Kotimatkalla näin mustan ponin, valkoisen ponin ja ruskean ponivauvan.

Pipolla on muute tänä kesänä ollu jo 32 tammaa. Way to go! Kyl se on saanu tän kesän painaa hommia ihan tosissaan :D Viime kesänä tammoja oli "vaan" 19. Ja sitä edellisenä muistaakseni joku 25. Emmä silti ihmettele yhtään, se se on niin haluttu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.