IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Back to workMaanantai 21.07.2008 14:48

Töissä taas. Loma meni hitaasti, mutta nopeesti. Oli hyvä loma, en ehtiny ajatella työjuttuja yhtään. Tuntu ihan hyvältä muuten tulla aamulla töihin, mutta väsytti hirveesti, kun unirytmi ei oo ihan kohdallaan. Eiköhän se tästä silti asetu taas. Sit pelkäsin, et menetän hermoni heti, ku pomo kuitenkin on intoa puhkuen ylitsevuotavan energisenä tekemässä kaikki maailman asiat samaan aikaan, mut se onkin vatsataudissa kotona. Saa hengähtää edes päivän =) Oon tehny päivittäistsekit ja sen jälkeen pyöritelly jotain projektipapereita muka-reippaan näkösenä. Luotan siihen, että huomenna on jo eri meiningit.

Jazz-kekkerit meni ihanasti. Nautin punaviiniä ja siideriä sekä yhden lonkeron. Olin KINOSSA siskon ja kaverin kanssa. Meil oli lystiä. Ja sisko on onnistunu koukuttamaan mut skahan. Kaivelen netistä jatkuvasti jotain meneviä biisejä. Päässä soi tauotta Madness-nimisen orkesterin kipale Baggy trousers, jota sisko toivo baarissa ja sit hypittiin sitä kilpaa!

Eilen ratsastettiin Pipon kanssa aika hyvin. Molemmilla oli kauhee hiki ja väsy reenin jälkeen. Tallitouhujen jälkeen P ajelutti meidät vielä Yyteriin. Tarkotus oli pulahtaa veteen, mut ei sit pulahdettukaan. Vesi tuntu niin viileeltä, et hyvä, ku sai varpaat kasteltua. Kahlattiin sit vaan, mut seki virkisti oikein hyvin. Hyvä päätös löysäilypäivälle. Olin meinaan aika väsy Jazz-humputtelun jälkeen. Lisäks valvoin P:n kans melkein kuuteen aamulla erinäisistä syistä. Nukuttiin eilen sit puoleen päivään ja pelattiin vähän krokettia sitte, ku oltiin melkein hereillä joskus kolmen jälkeen :D Mut kai tollasii viimisten kesälomapäivien kuuluu ollakki. Tietty nukkumaan olis voinu mennä vähän aikasemmin ku puol kahdelta... Tänään parempi tuuri!

Mitäs muuta?
- olkkarin tapetti edelleen etsinnässä
- P:lle pitäis löytää jostain sopivan kokonen tumma puku
- mun pitäis kaventuu muutama sentti, et pystyn hengittää juhla-asussani parin viikon päästä
- käytiin äsken lounaalla Isolinnankadun thai-ravintolassa enkä oikein tiedä mitä mieltä olisin kyseisestä paikasta (ruoka ei maistunu oikeen miltään, mut silti joltain ja oli jotenkin hyvääkin, mut ei silti kovin, eikä niis ruokalaareissa ollu mitään infoo, et mitä soosii oli missäki ja sillai, et ehkä olis voinu sanoo onks ruoka hyvää vai ei, jos olis vaan tienny mitä syö...)
- oon kattonu kaks jaksoo Tohtori Sykeröä englanniks YouTubesta (toises oli ilmapallokilpailu ja toises joki oli menny piiloon, ku merestä oltiin varastettu vesikuutioita), NÄITÄ LISÄÄ!
- kaveri soitti ja pyysi lähtemään kanssaan raumalle ja hämmästyi sitten, kun sanoin olevani töissä
- tuparipäivämäärä onpi päätetty
- eilen oli meidän vuosipäivä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.