IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

IuuuTiistai 22.07.2008 13:17

Eilen katottiin Frendien neljäs tuotantokausi loppuun. Iltapalaa syödessä katottiin pari jaksoo ja sit todettiin, et tässä on näit kolme jäljellä. Katotaan kaikki. Se viiminen oli sit viel tuplajakso, Rossin ja Emilyn häät. Sehän loppu sit niin jännään paikkaan, et piti alottaa vitoskausiki, mut siit ei sit katottu, ku yks jakso. Jos tänää taas ehtis kattoo vähä lisää :)(:

Käytii eilen vaihteen vuoks tapettikaupoilla, mut ei me oikee mitää löydetty. Ekas kaupas meit ei palveltu ollenkaa, meidät vaan skipattiin välistä. Kyllästyttiin odotteleen ja lähettiin menee. Toisest kaupast me löydettii sentäs pari vaihtoehtoo, joista saatii näytepalat kotiin. Täytyy ihmetellä ja vertailla niitä tänään, ku eilen se vähän sit unohtu. Niit vaihtoehtoi on vaan niin paljon liikaa, et pää sekoo ja silmät menee kieroon! Eilen, ku oltiin käyty Väriporissa ja Starkilla, niin kurkattiin tapettiosastoo viel Prismassaki ja siel tuli sit sellanen olo, et ei vaan kykene enää ajatuksella kattoon niitä. Semmone joojoojooeieieieieiejooeiemmäätiäihansamamennäänseuraavaanosastoon.

Hitto. Koko Suomi on kiinni heinäkuussa. Yrittäny täs tiedustella vähä eräit juhlapaikkoi ja vastausta ei kuulu mistään. Ei sil, et täs joku kauhee hätä ja paniikki olis, mut kuiteski. Ja juhlist tuli mieleeni, et pitääki viel muutamil kavereil toimittaa tuparikutsu, kaikkii ku ei saa kii naamakirjast =) Ja on aika tärkeetä, et muistaa kutsuu KAIKKI. Hyvä se on tiedottaa ihmisii muutenki ajois tommosist, ni ei tuu sit mitää harmei kellekää. Olispa sillon kelei :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.