IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

KoiranuittopäiväMaanantai 28.07.2008 00:01

Oltii Pomarkus päivä ja lähteis ajettii parin uimarannan kautta, et jos olta päästy koiraa vähä uittamaan. Valkjärven uimaranta oli ihan piukas väkee ni ajettiin sit yhtee toisee rantaa hiukan pidemmälle. Sielläki oli muutamii ihmisii, mut mentii sit kuitenki. Heku kyl käpytteli siihen veteen itte, ku P:kin sinne meni, mut ihan vapaaehtosesti se ei lähteny uimaan. P otti koiran syliin ja meni polvii myöten veteen, laski koiran lähemmäs vettä ja se alko välittömästi uimaan ennen ku edes jalat kastu =) Se oli niin söpö, et mua vähä kikatutti, ku hän selvästi tiesi mitä tapahtuu ja oli iha valmiina suorittamaan. P piti Hekust ekalla yrittämällä kyl koko ajan kii ja rantaan oli matkaa n. metri eli koira selviyty siit oikee hyvin. Toisel yrittämäl Heku polski yht pitkält rantaa ihan itte. Häntä oli pystys ja se näytti ihan tyytyväiseltä, et ei kai se sit ihan hirveetä ollu =) Se ranta oli vaan tosi kivinen ja nopeesti syvenevä, ni ajateltiin huomenna mennä kokeilemaan Yyterin koirarantaa, jos se olis pienelle koiralle kivempi. Ja nyt Hekulla oli päällä sen huonommat valjaat, mitkä ei ehkä ihan kovin kivat oo tollaseen kokeiluun. Pitää huomenna miettii, et milleen mennään uimaan. Ne pehmovaljaat ainaki varmaa tuntuu paljon paremmalta päällä. En oo varma uskaltasinko sitä päästää uimaa iha vapaana - etenki jos paikalla on muitaki koiria.

P lähti joku aika sitte keiville ja mä jäin torkkuun tohon työhuoneen sohvalle. Sit soi ovikello ja pelästyin iha hitosti, ku kerta heräsin siihen. Olin hetken aikaa ihan varma, et ne talon entiset omistajat siellä kuitenkin on tulossa tavaroitaan hakemaan, mut siel oliki sit yks P:n (ja nykyään kai munki =)) kaveri, joka oli ollu prätkäajelulla koko päivän ja päättäny poiketa yhtäkkii meilläki. Neuvoin sen kyl keiville, ku se meinas, et ehkä siinä vois poiketa. Kuulostin varmaan tosi viisaalta iha unenpöpperössä siinä, ku avasin ovee. Mut kyl mä onneks virkosin keskustelun lomassa sillai, et mun jutuista sai ehkä jotain tolkkua :D

Mannella on koko ajan jotain asiaa. Se on pyytäny jo ruokaa ja rapsutusta ja vaikka mitä, ja edelleen se kulkee tossa maukumassa. En enää osaa arvata, mitä se haluais. Ehkä lisää rapsutusta =) Nyt ois kyllä kuitenki hyvä aika käydä vähän laittaas tiskei koneeseen ja siivota kissojen hiekkalaatikot. Jos vaan millään jaksais. Huomenna pitäs siivota koko talo muuten. Nyt viikonlopun aikana ei vaan millään huvittanu, kun oli niin kaunis ja lämmin sää ja keksittiin niin paljon kaikkee parempaaki tekemistä. Täällä vaan alkaa pyöriä kissankarvoja jaloissa sen verran, et jotain tarttis tehrä. Eikä siihen kuitenkaan kauaa mee, ku vaan saa alotettuu ja kaksin tekee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.