IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kirrrpee viikonloppuMaanantai 01.09.2008 14:02

Ollu tosi kaunis sää koko viikonlopun. Vähän ollu semmonen syksynen, kolee ilma, mut se on tuntunu aika mukavalle. Meni aikamoisessa hulinassa koko viikonloppu ihan perjantaista lähtien. En kerinny sillon edes tallille, vaik tarkotus oli. No, onneks ehdin tänään..

Lauantaina lähdettiin suht ajoissa päivällä käymään kaupungilla. Matka vei Herkkutassun, pyöräliikkeen ja Seppälän kautta JC:hen, josta löysinkin itelleni kivan pitkähihasen paidan. Oonki sellasta etsiny jo hetken aikaa. Tiedä sit miks aina tuntuu siltä, et kaapissa ei oo mitään päällepantavaa, vaik hyllyt ihan notkuu? Nyt ei oo ees hirmusesti mitään ylimäärästä rahaa, et vois noihin syysvaatteisiin panostaa vielä vähän myöhemmässä vaiheessa. Ku kyl jotain kivaa pitää vielä saada :> Koira sai kans pikkusen lahjan. Ostin sille uuden kaulapannan, se on vaaleensininen ja siin on TIMANTTEJA! Vähän oli reteen näköne!

Sit päätettiin ottaa haltuun hääpaikka-asia. Lähdettiin kierteleen ja katteleen, päätettiin, että asia hoidetaan saman tien. Parin mutkan kautta päädyttiin Merimestaan ja siellä saatiinki sitte enemmän ku asiallista palvelua. Oltiin sit niiiiiin tyytyväisiä <3 Kaunis maisema, kiva sisustus ja ruoka tietty ihan älyttömän hyvää. Vaikka paukahdettiin paikalle aika extempore, oli ravintoloitsijalla aikaa istua meidän kans alas ja keskustella asiasta hyvä tovi. Oli ihanaa, kun kerranki joku kerto selkeesti, mitkä on käytännöt ja miten voidaan toimia. Jäätiin keskustelun jälkeen vielä sit syömään ja ruuan jälkeen tää nainen tuli vielä kyselemään, että syntykö syödessä jotain ajatuksia tai toiveita tai onko vielä jotain muuta mielessä. Tämä oli sitä hyvää asiakaspalvelua! Toisin kuin Mäntyluodon hotellilla... kolmatta kuukautta soittoa odoteltu. Muutama sähköposti pistetty perään ja soiteltukin on, että voisivatko ottaa yhteyttä. Eipä taideta sen firman palveluja tarvita enää koskaan mihinkään. Vaikka ne nyt soittais ja tekis millasen tarjouksen niin ei huvita kyllä alkaa kokeileen, et mitä jostain juhlajärjestelyistä tulee, jos yhden puhelun soittaminen on jo noin tun vaikeeta.

Pomarkussaki kerittiin käydä pyörähtämässä. Ei oltukaan hetkeen ehditty käydä ja oli taas niin mukavaa :) Koiraki on siel "mummulas" niin fiilareis, ettei tosikaa :D Sai maistaa vähä kanasoosii ja jäätelööki. Ihmekös se on aina niin tärinöissä, kun ollaan menossa Pomarkkuun kylään. Pihatien päässä se jo tietää, et mikä on homman nimi eikä meinaa lainkaan pysyä nahoissaan.

Oon taas työhöniki hyvin tyytyväinen! Olin aika stressaantunu tästä pääohjelmistosuunnittelijan hommasta, ku on kerran ekaa laatuaan. Mut oonki selviytyny työstä aika hyvin. Ehkä mä oon vähän vaatimaton ja pessimistinen tämmösten asioiden suhteen, ku jännittää ottaa niin paljon vastuuta. Mut aina sitä sit huomaa, et osaa enemmän ku arvaakaan ja apuaki on aina saatavilla, ku tarve tulee. Ja asiakkaatkin on vaan ihmisiä eikä niiden kans toimimista tarvii jännittää. Ainaki mun kohdalle on sattunu aina tosi lepposia ihmisiä, joiden kans on mukava selvitellä asioita ja viedä projektii eteenpäin. Just selvittelin pomon kanssa yhtä ongelmaa ja saatiin se korjatuksi. Asiakasta en saanu puhelimella kiinni, joten nyt odottelen sitten vastausta sähköpostiin. Iha mukavalta alkaa päivä vaikuttaa aamukiukun jälkeen :D Tultiin pyörällä töihin ja puolessa matkassa huomasin, et pyörän takarengas on turhan tyhjä. Vaihteettomalla pyörällä saa silleen polkee niinku henkensä edestä... eli oli ihan tajuton hiki, ku päästiin perille, vaik matkalla viel avasin kuoritakin tuuletusvetskaritki. Sit oli suunnitelmana hakee Pekan parhaista pari sämpylää aamupalaks. Pekka on lomalla, tietenkin. Kauhee nälkä ja meinas mennä hermo sit just. Onneks muistin jättäneeni Risifrutin jääkaappiin, ettei tarvinnu lähtee kauppaan. No joo, kyl tää ny täst taas :)(:

Torstaina työreissuun, lauantaina Ypäjälle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.