IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Semmonen synttäripäiväPerjantai 05.09.2008 12:52

8:30 lähtö kohti Lahtea. Väsytti matkalla ihan kamalasti, mut ei saanu nukuttuakaan. Tuuloksessa pysättiin kahville ja pullalle. Oltiin perillä Lahdessa joskus puoliltapäivin ja mentiin lounastamaan ennen palaverin alkua. Syötiin Santa Fessä jotkut holtittoman kokoset burgerit. Olin niin varma, et nukahdan sinne palaveriin heti sen annoksen jälkeen. En onneks nukahtanu! Palaverin piti kestää 13-16 ja pomo oli ajatellu, et ehkä sieltä vois selvitä jopa puolessatoista tunnissa. Istuttiin palaveeraamassa kuitenkin melkein kolme tuntia. Asiat kyllä selvis, mut oli niin likellä ettei pökränny sinne tuoliin, koska siellä neuvotteluhuoneessa oli oikeesti n. 35 astetta lämmintä. Siel asiakkaan tiloissa oli meneillään ilmastointiremppa. Jouduttiin ajoittain pitämään neukkarin kumpaakin ovea kiinni, kun käytävässä porattiin eikä keskustelusta tahtonu tulla mitään. Ilma ei kiertäny yhtään ja oli niin kuuma, et ei oo tosikaan. Jalat tuntu kiehuvan kengissä, kädet hikos ja otsa oli nihkeenä, vaikkei muuta tehny ku istu paikallaan. Olihan se neukkari aika täynnäkin, yhteensä 13 henkilöä. Mut voi tuska! Sit luonnollisesti siellä tarjottiin ainoastaan kahvia, teetä ja kuivia keksejä. Miksei tule mieleen, että tollasessa kuumuudessa vois joku halua ihan vaan tavallista vettä? No. Kyl siit selvittii. Kotiin tulles pomo sano, et alkaa pahasti näyttää siltä, et oon aika paljon oppinu asioita. Kyseli kiinnostusta osallistua koulutuksiin yms. Ei kai sitä kauheesti kieltäytyäkään voi :)

Sain aamulla P:ltä lahjan heti, ku vaan kerkesin silmäni avata. Valkokultaset nappikorvikset, mis oli timankit <3 P onnistu kyl yllättään mut ihan totaalisesti! Laitoin tietty heti uudet helyt korviin. Illalla, ku kerkesin reissusta kotiin, oli pyykit viikattu, tiskit koneessa, eläimet huollettu ja lyhtyjä pihassa. P oli ostanu jonku ihanan pienen valkosuklaakuorrutteisen kakun, mis oli kaks marsipaanisydäntä päällä :> Ja Fresitaa pakkasessa. Saatiin herkutella ihan urakalla. On se vaan aikamoinen <3 Vielä ennen unelle menoo sain selkä- ja hartiahierontaa, ku tuntu, et autossa istuessa oli jokane lihas vetäny ittesä ihan jumiin. Ai että. Aamulla oli niin mukava herätä ihanan illan jälkeen :) Mummu ja tuffaki oli poikennu tuomaan mulle kukkia ja kortin. Harmi, etten ollu paikalla. Mun täytyy tänään soittaa ja kiittää.

Tänään ois ohjelmassa hevosen puunausta tallilla huomista varten ja sit huomenna lähtö yhdeksän aikoihin Ypäjälle, et ehditään auttaa hevosen kuntoonlaitossa sit paikan päällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.