IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Pakko hehkuttaa!Keskiviikko 02.08.2006 03:14

Taisin löytää kämpän!

Selailin töissä ennen kotiinlähtöö asuntoja (taas vaihteeksi) ja silmiin osu yks kiva. Neuvottelin äidinkin kans asiasta siinä nopeesti ja soitin sitten sinne firmaan kysyäkseni, koska sitä pääsis katsomaan. Täti sano, että "No tänään pääsis puol viideltä" ja sit mentiin! Itse asiassa tsekattiin samalta alueelta sekä yksiö että kaksio. Yksiötä kuitenki mentiin tutkimaan tarkemmin. Ruosniemiessä, piiitkällä, melkein pellolla, rivariyksiö saunalla, oma piha ja kaikki. Just remontoitu lattiasta kattoon, kaikki ihan uutta. Ihastuin ja rakastuin. Kävin heti täyttää hakemuksen ja nyt pidän vaan peukkuja! Kissoilla olis siellä ihan täydelliset oltavat ainaki. Niiden ehdoilla täs ollaan asuntoo etsittyki. Tosin toi oli kyllä niin hieno, et tahtoisin väkisin muuttaa sinne vaikken kissoja omistaiskaan. Kauheet suunnitelmat jo tehtynä. En hätänen, mutta kuitenkin.

Muutenkin on ollu aika hyvä päivä. Ajatukset on harhaillu jossain ihan muualla, ku siellä missä pitäis, mut en kyl valita. Kivoja ajatuksia ;)

Kävin just suihkussa. Pitäis mennä nukkumaan ihan näillä minuuteilla. Hiukset on ihan märät vielä. En tosiaankaan jaksais alkaa föönaamaan. Enkä kyl alakkaan. Joojoo, aamullaki olis voinu suihkutella, mut must on tullu jostain syystä kauheen laiska, enkä jaksais tehä aamusin mitään ylimäärästä.

Ai niin, halusin pestä hampaat jo kaks tuntii sitte, mut en voinu sillon. Nyt on ihan pakko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.