IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on tilauksessa n. 25 timangia ens keväälle ;)

Helsingissä oli mukavaa. Kiertelin yksin pari tuntii ja kävin tsekkaamassa about kaikki mahdolliset kaupat sillä välin, ku pojat oli hifistelemässä hifimessuilla. Kenkiä lähinnä etsiskelin, mut en yksiäkään kelpuuttanu. Toppaliivin ostin, kun halvalla sai ja sellasta oon havitellu jo iät ja ajat. Käytiin yhdessä syömässä kaason ja bestmanin kanssa ja ehdittiin viel kahvilleki. Oli oikein kivaa ja näytti siltä, että kaaso ja bm tulevat ihan hyvin toimeen keskenään - ei tartte sitä enää jännätä :D Vaik rehellisesti sanottuna en kyllä jännännytkään, kun molemmat tiedän ja tunnen kuitenkin. Just parhautta. Päivä oli pitkä ja koiraki vissiin oli melkein luopunu toivosta, kun mentiin hakeen sitä vasta kymmenen aikoihin. Voi sitä riemua, kun se hokas, et ei me oltukaan jätetty sitä lopullisesti!

Tänään aamulla heräsin kurkku kipiänä ja nyt niiskututtaa. Toivottavasti ei mee pahemmaks. Piti mennä ratsastamaan, mutta päätin sen jättää sit väliin ja pesin sen sijaan Pipon suitset. Sen tallireisun jälkeen vein P:n Zilpalle ratsastamaan. Heppana oli Reiska, mulle vähän uus tuttavuus, mut voi että se oli symppis :D Kenttää kiertäessä se vaivihkaa järsi riimunnarua ja touhus kaikenlaista. Se oli kuitenki ihan tosi kiltti ja keskitty suurimman osan aikaa työhönsä hyvin. P selviyty ihan mainiosti, meni selkään ihan tosta vaan ja pienen ohjeistuksen jälkeen käänteli ja ohjas heppaa aika hienosti! Raviakin vähän kokeiltiin, mut se oli kuulemma jotenkin tuskaisaa... Pari kuvaaki sain napattua muistoksi. Tosin P sano, ettei se ollu ollenkaan kamalaa ja lupautu kokeileen joskus toisteki, et ehkä tulevaisuudessa saan siitä semmosiaki kuvia, joissa se ratsastaa ihan omatoimisesti :)

Ratsastautumisen jälkeen käytiin vielä Pomarkussa ja ja ja. Nyt ollaan kotona. Tuuli oli tiputellu lähes kaikki loput omput puusta ja niit on ny sit ämpärillinen kuistilla. Täytyy alkaa tekee paistosta ja piirakkaa, et saa ne kaikki hyödynnettyä :) Tuuli oli tiputellu myös meidän pensasaidasta lähes kaikki lehdet, joten haravointiurakkaakin ois tiedossa täs lähipäivinä. Puista ei oo lehdet viel suuremmin varissu. Kyl ne viel kerkee.

Huomenna olis vissiin työpäivä. Mistäköhän johtuu, ettei millään viittis taaskaan? Kaikki ne paskat hommat jälellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.