IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

OLEN LAISKA Keskiviikko 15.10.2008 13:18

Mut yritän pinnistää. Ei vaan jaksa enää kiinnostaa toi demo, ku toi yks ominaisuus ei toimi kauheesta hinkkaamisesta huolimatta. Eikä jatkuvasti jaksais käydä nykimässä työkaverii hihasta, et tulis käymään mun pulmakulmas kattomas, et mikä mulla taas mättää :D

Kävin eilen Pipostelemassa. Oli kivaa, käveltiin tielenkki ja sit tehtiin ihan kunnolla töitä pellolla. Kenttä oli niin kuranen, etten viittiny sinne mennä - säästyinpähän suojien ja hevosen pesemiseltä sillä sitte. Tehtiin kaikkii kivoi juttuja ja Pipo innostu niistä aika paljon. Se alko ennakoimaan kauheesti ja oli valmis säntäämään täyteen laukkaan joka käänteessä vaikkei se ollu ees tarkotus :) Annoin kyl sen sit päästellä pari kertaa, mut sil meinas silti vähän lähtee vanttuusta. Kauheeta kiihdytystä ja sit se alko vetään päätä alas ja olis ollu varmaan pukittelua odotettavissa, jos en olis hidastanu ja kiskonu sitä nuppia ylös. Mut oli tosi kivaa, ku se selvästi viihty, vaik pari muuta oria sitä siinä vähän häiritsikin, ku toinen meni toisessa päässä peltoo ja toinen kentällä. Hepalle tuli hiki (no, niin mulleki) ja lopuks kosteella sienellä sitä pyyhkäsin ja puin loimen päälle, ettei tuu vilu :)

Illalla taas nukutti aika palijo.

Askartelin tos yks päivä pöytäkoriste- ja kutsuprotojaki, mut ne jäi ihan vaiheeseen. P kyl ideoi niihin kutsuihin yhen kivan ekstrajutun, mut vielä ei tiedetä onnistuuko sellasen jutun toteuttaminen helposti ja edullisesti vaiko ei. Mut selvitellään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.