IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 18.11.2008 12:47

Mun piti eilen siivota oikein kunnolla, mut meidän keskuspölynimuri meinas, et ei käy ja lakkas toimimasta. Siinä varressa on On/Off-nappula, eikä se enää toiminu. Säiliöstä kuulu, että se yrittää tehdä jotain, mutta ei onnistu. Tyhjennettiin samalla se säiliö sitten, kun tuli mieleen, että se saattaa olla turhankin täynnä - ei kyllä ollu, mutta tulipa tehtyä. Koko kaappi oliki sitten täynnä pölyä sen operaation jälkeen :D Siinä säiliössä on kans On/Off-nappi, josta sen imurin sai kyllä päälle, mut ei me sit oltu ihan varmoja, et onko viisasta käyttää sitä kuitenkaan. Löydettiin meinaan sieltä joku ihme johtovirityskin. Onneks on kunnollinen rikkaimuri, sillä saa tehtyy lumouksen kätevästi :)

Eilen Hekulla oli fleece päällä kun ulkoiltiin. Se meni ihan mukavasti se. Vähän väljät hihat siinä takissa on, ku se alko kotimatkalla tempomaan kovempaa vauhtia niin meni tassu hihan sisään ja sitte se pinko eteenpäin kolmella jalalla. Riisuttiin nuttu loppumatkaks, et hän sai rauhassa viipottaa.

Mä totisesti toivon, että toi kamala myräkkä menee illaks ohi. Oon menossa ratsastamaan ja kovassa tuulessa se ei yleensä ole kovinkaan kivaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.