IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.11.2008 23:04

Aika myräkkä on ulkona. Onneks kävin ratsastamas jo puolilta päivin, sillon oli vielä ihan kiva keli :) Meillä oli Pipon kans ihan mukavaa!

Huomenna ois reissupäivä taas. Hämeenlinnan kautta Lahteen. Lähtö 6:45. Toivottavasti on hyvä ajokeli tai saan hermoromahduksen pomon kyydissä. Sillä kun on tapana matkalla lukea kännykästä sähköposteja tai jos sähköposteja ei kilahtele postilootaan jatkuvasti, niin muun ajan se sitten viettää puhelimessa puhuen. Tietty ajelee yhdellä kädellä - parhaina hetkinä kokonaan ilman käsiä - ja kiihdyttää ja hidastaa vuorotellen niin, että kyytiläiset tulee merisairaiksi. Vähän liianki tottunut kuski siis. Mut eipähän tarvii mun lähtee omin neuvoin kulkemaan mihinkään. Toivottavasti selviän hengissä :D

Ens viikolla on muuteski kiirettä. Tiistaina on tallipäivä, keskiviikkona tulee nuohooja, torstaina tallipäivä, perjantaina firman pikkujoulut, lauantaina Helsinkiin sovittamaan blingblingii ja sunnuntaina taas tallipäivä. Millai sitä taas kerkeis kaikkee. Pitäs vähä järjestellä asioita muutenki joka suuntaan. Airiolta odotellaan tarjousta tilpehööreistä, ens viikon kuluessa tulee :) Ei malttais odottaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.