IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 25.11.2008 14:09

Lääkärireissu oli melko pitkä, mutta kissa tulee onneks kuntoon. Lääkäri mittas kissalta kuumeen, kuunteli sydämen äänet, tunnusteli kaikki paikat ja punnitsi sen (7,5kg). Todettiin, että virtsarakko tuntuu isolta ja tosi kovalta. Sitte Manne nukutettiin virtsannäytteen ottamista varten. Meidät passitettiin ulkopuolelle odottelemaan, ja me siinä sit ihmeteltiin, ku kestää ja kestää. Mut kissan virtsarakos oli ollu niin paljon sakkaa ja kiteitä, et ei lääkäri ollu meinannu saada rakkoa tyhjennetyks katetrilla. Toimenpiteen jälkeen se kävi näyttämässä, et "tällasta sieltä saatiin ulos" - ihan veristä pissaa, ja tosi sakeeta. Ne pisti sen virtsanäytteen sit vielä johonki laitteeseen pyörimään, että nähtäis, mitä kiteitä siellä on. Röntgenkuvat otettiin kanssa varmuuden vuoks, et näkyis kivet, jos sellasii on. Ei ollu. Manne sai nyt sitte pitkän antibioottikuurin, lääkärissä se sai jo yhden piikin antibioottia ja kipulääkettä.

Vietiin se kotiin pesuhuoneeseen nukkumaan, kun siellä on lämmin lattia. Se saa siellä heräillä sitten ihan rauhassa. Suljettiin kaikki kolme lasta kodinhoitohuoneeseen, että Manne ei lähde herättyään hortoilemaan mihinkään vaarallisiin paikkoihin. Koira jäi pitämään taloa sitten oven toiselle puolelle. Mä luulen, että me ei käydä katsomassa Mannea tässä työpäivän aikana. Kuvittelisin sen nukkuvan rauhallisemmin, jos talossa on hiljasta eikä mitään ylimäärästä hälinää. Kuitenki se vetää sikeitä varmaan aika pitkään. Voi reppanaa. Mä jätän tallin tänään väliin ja hoidan sitten kissaa illan.

Nyt sitte siirrytään pääasiassa syöttämään vaan Royal Caninin Urinary S/O kuivamuonaa, jota ne on nytki syöny. Märkäruoka pois kokonaan, tilalle jauhelihaa, kanaa, kalaa tms. sillon tällön. Onneks meidän kaikki kissat syö hyvillä mielin noita raksuja, niin tällanen muutos ei oo paha. Jos tuntuu, että noi raksut ei vaikuta enää tarpeeks, niin on sitten vahvempiakin olemassa ja voidaan vaihtaa niihin, jos näyttää siltä. Antibiootit pitää yrittää vielä saada alas jotenkin (tabletteja - ei makusellaisia kuitenkaan), ja sitä varten ostettiin sitte Urinary S/O märkäruokaa. Et eiköhän tämä tästä.

Oli aamulla niin kamalaa, kun tajusin, että se on oikeesti tosi kipeä. Mä olin menossa suihkuun, ja Manne nukku pesuhuoneen kynnyksellä. Ei liikahtanutkaan, kun tulin siihen. Rapsutin sitä vähän, eikä se oikein reagoinu siihenkään. Kun tulin suihkusta, se maukui jonkun verran ja meni sitten vierashuoneeseen ja sängyn alle makoilemaan. P sai houkuteltua sen eteiseen ja siihen se pisti maate, nenän laski mattoon, sanoi miu ja lepäili vaan. Ei jaksanu reagoida mihinkään. Ei edes siinä vaiheessa, ku hain kuljetuskopan eteiseen ja aloin pakkaamaan Mannea sinne. Yleensä se haraa joka kintulla vastaan, mut nyt hän mönki koppaan ite. Eikä itkeny autossakaan, pari kertaa huuteli takapenkiltä mau. Lääkärisetäki sai pidellä miten päin vaan, toinen vaan möllötti ja paino päätä tassujen väliin :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.