IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 11:10

Kissan lääkintä onnistui oivallisesti ruiskulla. Käärittiin katti pyyhkeeseen, P piti siitä kiinni ja minä otin kiinni kissan päästä ja truuttasin lääkettä suuhun. Eka kerta meni ihan sovussa, tänään aamulla se pisti vähän hanttiin. Ruoka ei ollut kelvannut vieläkään, mutta ehkä ruokahalukin palailee, kun antibiootti alkaa vaikuttaa :)

Eilen piti suihkuttaa koko kissa taas. Se oli kaulaa myöten kusessa ja haisi niiiiiiiiiin pahalle. Koko pesuhuone haisi niin kamalalle, et melkein silmiä kirveli. Illalla, kun tulin ratsastustunnilta, mentiin pesemään ensin kissa ja sen jälkeen kuurattiin pesuhuoneen ja saunan lattiat Kloritella. Sit sauna päälle ja löylyveteen saunatuoksua, että saatiin mukava tervan tuoksu koko pesutilaan. Aamulla oli huomattavasti mukavempi mennä pesuhuoneeseen. Kissa oli kyllä vielä ihan märkä ja pahan hajunen, vaikka eilen koitettiin se kuivata hyvin ja se on lämpimässä pesuhuoneessa nukkunu. Mut se ei ollu kyllä lattiaa sutannu enää niin kauheesti. Koko ajan vähenee se tiputtelu. Jospa se kohta jaksais mennä oikein hiekkalaatikkoon.

Työkaveri sano eilen, et koittakaa jaksaa, kuulostaa rankemmalta ku vauvan hoito :D No, ehkä niitä ei voi verrata, mut eipä toi hääviä oo, varsinkin, ku näkee, et eläin on oikeesti kipeenä. Se siinä on rankinta. Sama se sitte on, jos viikonki kuuraa lattioita, laattalattia on helppo pestä.

Äiti lupas käydä huomenna kattomassa Mannee, jos siltä näyttää. Me ollaan lähdössä jo aamulla seittemän aikoihin Helsinkiin, enkä tiiä, koska tullaan takas. Ainaki sata asiaa pitäis hoitaa. Koira menee hoitoon jo tänään iltapäivällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.