IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 02.01.2009 12:46

Lueskelin tos Iltalehtee, niinku joka aamupäivä töis. Mitä hittoa on tapahtunu Joaquin Phoenixille?! Siit on tullu kamala, suttupartanen, pitkätukkanen, pöhöttyneen ja ruokottoman näköne. Se oli ennen niin komee.

Juu ja sit eilen oli ratsastustunti. Taas niitä kertoi, ku tuntuu, ettei osaa mitään. Välil vähän hajottaa. Hevonen oli pinkee ku viulun kieli, eikä siihen tahtonu saada mitään kontaktia. Saatto tietysti olla vaikutusta sillä, et nyt ne on lomaillu ja eilen meidän tunti oli eka ja ainoo sen hevosen juoksema tunti. Mut kun Pipolla ratsastelee, tottuu ihan liian hyvään :) Se on vaan niin kevyt ja herkkä, kuuntelee, tekee 110%, mut noi ratsastuskoulujen poniskat osaa kyllä luumuilla ja hyrrätä vaan puolella teholla. Ne tietää, miten voi säästellä itteensä. Tietysti kiva, että joskus pitää tehdä kunnolla töitäkin sen ratsastamisen eteen, et ei vaan tarvii istuu kyydissä ja olla onnellinen :) Tehtiin paljon väistöjä, ja en tiedä miks sekin tuntu niin kauheen vaikeelta. Yleensä hevosesta riippumatta multa sujuu aika tasaseen väistöt, avot ja sulutkin, mikäli hevonen vaan osaa, mut nyt kyllä meni niin plörinäks ku vaan voi. Ulko-ohjan tuki ja asetuksetkin ihan hukassa. Miten saatoinkin olla niin kädetön eilen!?

Yks hevonen oli sen verran energinen, että lopputunnista se alko ryöstelemään toistuvasti. Kiva, kun ite laukkaa uralla, takaa kuuluu kauhee töminä ja toinen kiitää miljoonaa ohi :D Siinä sai omaaki ponia hetken aikaa pidellä ihan tosissaan. Sit alkaa kaikki olla silleen korvat höröllä valmiina odottamassa, et joku alkais riehaantua. Whiii, meno niinku villissä lännessä ja tädit ihan jännissään hevostensa kyydissä :D On kyllä silti kiva ratsastaa oikeesti aikuisryhmässä. Ja täytyy kyllä (taas) sanoa, et on maneesi niin kiva.

Olis kiva päästä Piponkin kans kunnolla treenaamaan, mut nyt ei auta muu, ku kävellä vaan kentällä. Muuta ei oikein voi ainakaan ilta-aikaan. Aamulla jo mietin, et miten tästä illasta selvii. Ulkona on kylmä, eikä siellä voi ku kävellä. Tulee hirvee vilu varmaan. Ehkä olis syytä kaivaa esille joko chapsit tai sitte ratsastustoppahousut. Ja sit mulla on se Cavallon ihana untuvatoppis, mis on karvahuppu ja kaikki <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.