IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Kiirekiire.Perjantai 29.09.2006 12:51

(Töissä on kyllä hiljasta.)

Äiti tuli mun luo katsomaan Lostia eilen ja toi mukanaan pizzaa ja limpparia, meillä oli mukavaa. House kyllä jäi näkemättä, kun ei jaksettu soittaa kellekään, että laittais nauhalle. Mulla ei oo vehkeitä, millä voi nauhottaa ja äiti ja isä ei oo vielä uudessa kämpässä ehtiny laittamaan telkkaria ja videoita mihinkään. No, ehkä kestän sen, että meni yks jakso ohi.

Mulla on ollu kiireinen viikko. Viime sunnuntai oli ihan lepposa päivä, kävin vaan kavereiden kanssa tallilla katsomassa Pipoa. Maanantaina ja tiistaina olin sit pakkausapuna Harmaalinnassa. Siellä oli ihan tajuttomasti kaikkea tavaraa ja orjallisesti isä ja äiti yritti käydä kaikkea läpi. Varastokin pursus kaikenmaailman pahvilaatikoita, joista kukaan ei tienny mitään. Mä sanoin, että heittäköön vaikka kaikki menemään. Jos kukaan ei muista tai tiedä mitä laatikoissa on, ei sellasia tavaroita osaa myöhemminkään kaivata! Suurin osa kuitenki käytiin läpi. Maanantaina olin pari tuntia vaan, tiistaina menin kuuden aikaan, ja lähdin kotiin hiukan ennen kymmentä. Isä ja äiti oli jatkanu puol kolmeen asti ja onneks saivat sellaseen malliin, että keskiviikkona tarvi hakea enää kaks konttorituolia autotallista. Uudet asukkaat oli jo työn touhussa keskiviikkona ja ne oli kuulemma kovin mukavia. Ne oli esitelly kissansakin äidille. Nyt isä ja äiti on sit jo uudessa asunnossa. Tuntuu tosi oudolta!

Oon ahkerasti käyny tallillakin tällä viikolla. Tiistaina ja keskiviikkona olin hoitamassa Pipoa ja eilen oli ratsastustunti. Ratsastin Riinalla ja ekaa kertaa tuntu siltä, että oon sille liian iso! Jalat roikku niin alhaalla, että oli vaikee saada pohjeapuja läpi. Oon vissiin oppinu käyttämään pidempiä jalustimia. No, nyt on kyllä jalat sit sen tuntusetkin, että on tullu aika paljon pungerrettua sen eteen, et on saanu jotain aikaseks! Tänään on taas Piponhoitopäivä ja samoin huomenna. Sunnuntaina vois jopa ehtii lepäämään.

Huomenna lähden Raumalle Hannan kanssa! Pääsen vihdoin lunastamaan mun DB2 Content Manager Cup -palkinnon =) 300 dollaria! Sillä rahalla saa jo vähän shoppailla, mulla on kengät hakusessa. Tosiaan Rauma oli lähin paikka, mistä sen palkinnon saan noudettua. Tai vaikka ei ihan oliskaan, niin sinne ei oo silti pitkä matka ja onkin ollu suunnitelmissa lähtee sinne vähän hengailemaan ja ostoksille. Kymmeneltä lauantaiaamuna suuntaan auton siis Raumalle. Ehdinpähän sitte vielä samana iltana tallillekin.

Töissä on hiljasta. Neljä ihmistä on jossain poissa ja mulle on yks pieni homma osotettu tälle päivälle ja voin kuvitella, et aika tylsää on loppupäivästä =) Rojekti kyllä etenee, mutta on sen verran monimutkanen järjestelmä syntymässä, että määrittely ei oo vieläkään valmis ja jotkut asiat on epäselviä. Mulle annetaan tehtäväks sit vaan semmosia pieniä juttuja, kun työtehtäviä ei voi ihan vielä jakaa tasan kaikkien kesken. Ehkä voisin lähtee hiukan normaalia aikasemmin kotiin ja käydä Akvaariokeskuksessa kattomassa kissoille uudet kaulapannat. Heijastimelliset ja joustavat =)

Mul on kauhee ressi taas tän päivän lounaasta. En tiedä mitä haluan syödä. Ehkä tärisen sitä sitte, ku tulee nälkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.