IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Hamstraajat ryTorstai 05.02.2009 12:06

Posti lähettelee ahkerasti meille tavaraa :D Nyt on tullu jo parin viikon sisällä viis pakettia! Tänään pitää suunnistaa postiin noutamaan meidän tilaamia paperipusseja. Alkaa nurkat täyttyä kaikenlaisesta sälästä pikkuhiljaa. Mut onneks ne ei jää meille lopullisesti :)

Mä ajattelin alkaa projektin nimeltä "Vaatekaappi uusiksi". Katoin vaatekaappiani tossa yhtenä aamuna ja mietin, et siellä on ihan hirveesti semmosia rättejä, mitä en syystä tai toisesta enää pidä. Osa on pieniä, osa kuluneita, osa vaan sen tyylisiä, etten enää tykkää. Niistä sais kerättyä hyvän säkin jonneki UFFille vaikka. Haluaisin muutenkin uudistaa vähän tyyliä, kun alan kaipaamaan töissäki hiukan semmosta ns. aikuisempaa lookia. Kaapista tarvis löytyy ainaki toiset mustat suorat housut ja joku kiva jakku. Siistejä puseroita pari, samoin jotain t-paitoja, jotka käy neuleiden ja vastaavien alle. Pari mekkoakin, siis jotain muuta ku farkkua, olis tervetulleita. P lupaski jo, että kunhan tyhjennän sitä kaappia niin voidaan sitten mennä yhdessä shoppailemaan :) Eilen surffailin H&M:n sivuilla ja siellä oli jo niin kivoja kevätvaatteita, et tuli aika suuri himo ostella. Tein itelleni sinne toivelistan. Siitä tuli noin sata metriä pitkä ja aika kallis. Yks kerrallaan hävitin sieltä vaatekappaleita sen mukaan, mikä ei enää miellyttäny silmää tai mitä en ihan oikeesti tarvii. Nyt olis saldona muutama siisti t-paita, housut, hame, jakku ja muutamia nättejä asusteita. Uudet farkutkin tarvisin. Yhdet meni just rikki, enkä kyllä ala parsia.

Koristelin eilen saippuakuplapulloja (kissalapsi pyrki kovasti auttamaan, mutta ei siitä kyllä erityisen suurta apua ollut :D). Sit totesin, et pakkauksessa niitä oli yks vähemmän ku olis pitäny olla. No, yks puteli sinne tai tänne, en taida jaksaa soitella perään. Ei juhliin kuitenkaan tuu niin paljoo porukkaa, että saippuakuplailu yhteen pulloon kaatuis. P askarteli kutsun parissa, kun se haltsaa photarin mua paremmin. Täytyy sanoa, et siitä kannesta tuli aivan tajuttoman hieno, maailman suurimmat kiitokset vain siskorakkaalle <3 Koekappaleessa tosin oli vähän huono kartonki, se oli niin kiiltävä, et tekstiä oli vaikee lukea. Onneks ei oo virallisia kutsutarvikkeita vielä ostettu, niin saadaan lauantaina askartelukaupassa vielä pähkäillä ihan rauhassa. Pääasia, et nyt tiedetään minkä näkönen sen tuotoksen pitäis mielellään olla.

Mun tekis vähän mieli Runebergin torttua :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.