IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Taas uusi torstaiTorstai 12.02.2009 13:00

Eilinen meni työreissun merkeissä. Oli ehkä paras reissu mun työreissuhistoriassa. Oltiin hyvissä ajoin liikenteessä, ehdittiin matkalla juoda kahvit ja perillä lounastaa ihan rauhassa. Palaveri oli tosi hyvä, en vois paljoo tyytyväisempi olla. Näköjään on ihan mahdollista, että työreissut ei aina oo se välttämätön paha. P ilmeisesti saa alkaa matkustella enemmänkin, ulkomaille. Katotaan nyt, miten nää asiat tässä lähtee etenemään.

Kotimatkalla puhuttiin pomon kans kaikenlaista. Se kerto hyvin, mitä hänen mielestään IT-ala on. Ensin pitää ymmärtää, että kaikki on mahdollista ja töiden suhteen on helppoja hommia ja vähän työläämpiä hommia, vaan ei suinkaan vaikeita tai mahdottomia. Sit pitää vaan kuvitella itsensä keskellä isoa peltoa, ja etsiä pellolta euron kolikko. Jos on hiukankaan käsitystä siitä, missä se kolikko saatta olla, sitä etsitään tietysti ensin sieltä. Ellei kolikon sijainnista ole hajuakaan, pitää lähteä kiertämään hiljalleen laajenevaa ympyrää. Ennemmin tai myöhemmin se kolikko löytyy, sitä ei voi missata. Tää olis hyvä pitää. Kun tän muistas, olis elämä helpompaa :) Kotimatkalla me ehdittiin muutenkin keskustella kaikenlaista perheistä ja uskonnosta lähtien. Noi on niitä hetkiä, kun tajuaa, että mulla on oikeesti aika mahtava pomo.

Illalla kävin vielä äitiä moikkaamassa. Sillä oli mulle tuliaisia Tampereelta. Sain stoolan häitä varten, se oli hieno! Lisäks sain yhden Guessin paidan, jota äiti ei kuulemma ite osaa käyttää. Hullu! Jouluna ihastein kyseistä paitaa ja nyt sain sen itelle, jee. Äiti jutteli mummusta ja tuffasta. Ne alkaa kans olla jo aika vanhoja, ja valitettavasti huonokuntosia. Etenkin viime aikoina on kummallakin kunto huonontunu, ja harvase viikko jompi kumpi käy sairaalassa. Tähän liittyy kyllä vielä kaikkea muutakin, mikä huolestuttaa, mut silti on varmaan todella karua huomata, kun omat vanhemmat alkaa olla niin vanhoja. P:kin tietää, mitä se on. Vastapainoksi puhuttiin kyllä lapsista ja vauvoistakin, ja muisteltiin kaikkia vanhoja juttuja, mitä mulla ja siskolla on joskus ollu. Olisin viihtyny pidempäänkin, mutta yhdeksältä alkoi Greyn Anatomia ja sillä minuutilla mun piti kyllä istua tiukasti kotisohvalla.

Ja tänään aamulla olin taas hammaslääkärissä.

Vielä pari viikkoo niin mun blingbling on valmis :)(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.