IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 06.10.2006 14:23

Töissä on tylsää. Odottelua vaan.





Tänään pitää iltapäivällä ajella Raumalle hakemaan rahaa, kun viime lauantaina ei onnistunu. Nyt pitäis kaiken olla kunnossa. Olis kyllä paree onnistua. Oon varmaan koko rahalla jo ostanu kaikkee. 60 euron takin, 80 euron kengät, 80 euron nahkaset saappaanvarret ratsastuskenkiin ja 7 euron piiskan, hyvä!

Eilen oli testissä ne saappaanvarret (ja piiska): oli ihan tajuttoman hyvät! Piiska oli tarpeeks pitkä ja muutenkin sopiva, varret oli tukevat ja hyvän tuntuset. Vähän ne oli vielä tiukat, mutta ne kyllä muotoutuu ja antaa jonkun verran periks. Ne oli kyllä paremmat, ku chapsit ja kannukset sai siihen päälle paremmin. Kerrassaan hyvä ostos! Tosin niiden kiinni laittaminen on varmaan hetken aikaa vielä hankalaa just sen jämäkkyyden takia, mut kyllä mä ihan suhteellisen lyhyessä ajassa eilen selvisin siitäkin toimituksesta. Siinä tarvittiin vaan raakaa voimaa =) Tarvii varmaan silti paskasimmilla ilmoilla käyttää niitä vanhoja chapseja, ku ne on periaatteessa vielä suhteellisen hyvin toimintakunnossa. Ei viittis tieten tahtoen uusia hienoja varsia kurastaa.

Mun tarttee viedä ratsastushousut Ma-nuun paikattavaks, ne lupas korjata sen ratkenneen vetskarin. Toivottavasti ne ehtii sen tehdä nopeesti, ne kun on mun ainoot ratsastushousut. Tai no, on mulla rikkinäiset mustat vielä olemassa hätätilanteita varten. Jos vaikka pitää päästä ratsastamaan viikonloppuna =)

Sitä odotellessa suunnittelen nyt päivän lounasta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.