IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

!!!Torstai 05.01.2006 19:40

Ehkä paras levy tää minkä ostin. Oon kuunnellu sitä nonstoppina koko ajan, ku oon ollu kotona. Niin parasta. Suosikkiraita on Photograph, enkä ees tiedä mikä siinä iskee, mut iskeepä vaan. Kivaa, lepposaa musiikkia. Tulkaa jamittelemaan mun kans!

Oon kirjaaki lukenu tänään. Sellaseenki puuhaan oon jääny taas koukkuun. Kai se siitä taas loppuu sit, ku koulu alkaa. Ei muka-jaksa eikä muka-ehdi. Pitää sit lukee vaan kauheella vauhdilla, et ehtii mahdollisimman monta kirjaa lukee ennen maanantaita. Toisaalta multa kyllä ehkä loppuu sit kirjat kesken, ku ei mulla nyt ihan hirveesti lukemattomia ole kuitenkaan. Enkä jaksa sellasia enää luke, jotka oon jo aiemmin lukenu moneen kertaan. Mun oli tarkotus vähän ajoissa tänään nousta sängystä, mut emmä mitään noussu. Ei vaan kyenny, oli niin kiva vaan köllätä peiton alla, ku ei ees varsinaisesti ollu kiire mihinkään. Sit vaan aloin lukea, ku ei huvittanu nousta ja yhtäkkii huomasinki olevani puolessavälissä kirjaa. Varmaan kerkiin sen illalla lukasta loppuun vielä.

En muuten ottanukkaa kaupassa kärryjä. Ja hyvin mahtu tavarat koriin, vaik sit lopulta se kori kyl paino niin perkeleesti, et olin melkein varma, et se hajoo. Ei se kuitenkaan hajonnu. Ja oon muuten hiton hyvä pakkaamaan! Tein kunnon täydennysostokset ja sain syydettyy niihin 50 euroo. Ja kissanhiekkasäkkiä ja wc- ja talouspaperipaketeita lukuunottamatta sain kaikki tavarat pakattua YH-TEEN muovikassiin! Mun pitäis olla pakkausapuna joulusin ja juhannuksena, koska osaan pakata paremmin, ku ne pakkausapulaiset. Kerrankin kaks tyttöö yhtenä juhannuksena pakkas mun ja äidin ostokset SEITSEMÄÄN (7 (!!!!!!!!!!!!)) muovikassiin. Ja mä olisin pakannu ne maksimissaan neljään. Äitikään ei tienny olisko pitäny itkee vai nauraa, ku se koitti jotenki asetella niitä kasseja auton takakonttiin. Sen jälkeen mä päätin, et pakkausapuhan ei mun tavaroita pakkaa >:| Nytkin jouluna kerran ostin kaupasta irtokarkkeja ja suklaalevyn. Kassalla sitten tyttö kysyi, että "tarviitko apua" ja tarjos isoa muovikassia, kun olin ottamassa sitä karkkipussia ja suklaalevyä siitä hihnalta -.- Kyl mä sille sit kauniisti sanoin, että ei kiitos ja että ne menee ihan ilman kassiakin, mut silti jotenki pänni. Hyvää ne vaan tarkottaa, mut tilannetajua, tilannetajua! Ois tietty myös suotavaa, jos osais pakata painavat alle ja kevyet päälle, eikä päinvatsoin (Tiikeri sanoo noin!) -.-

Ää, kello se rientää. Pitäis alkaa vaihtaa vähä vaatetta ja lähtee ratsastustunnille. Maksoin nyt uuden 10-kortinkin, ku oli rahaa. Mitäköhän jännää tänään keksitään. Pompei on ainaki joka kerralla nyt hulluuntunu maneesissa, millon mistäki syystä. Se vaan lähtee painelee täysil ja sen jälkeen se rauhottuu kyllä, mut näyttää koko ajan epäileväiseltä ja pälyilee ympärilleen. Hölmö. No, seki tuntuu niin pieneltä silti Hilkan tempauksiin verrattuna, et samapa tuo.

Kyllä mä tässä kirjottasin ties mitä juttuja vielä, mutta sit kyl myöhästyn aikataulusta, jos jatkan tätä. Joten... ->












p.s. Terveisii ihqlle! <3 Kyl mä kohta sut kaappaan >:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.