IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 16:36

Kui voiki olla työmotivaatio kateissa. Voi tietysti johtuu työn laadustakin... ku on tämmösii jotai suht hankalii pikkunippelijuttui. Jotenki rasittavaa tehdä pitkän aikaa tällasii. Mieluummin keskittyisin taas hiukan isompiin kokonaisuuksiin, olis edes joku tolkku jossain.

Nyt kun on kevät, niin tekis kauheesti mieli lahjoa noita lapsia. Ostella kissoille uusia leluja ja herkkuruokia ja hommata koiralle uudet valjaat. Kissoille lelujen ostaminen on aika helppoa, kun tietää, mistä ne tykkää, mut mitäs, kun pitäis valita koiralle valjaat. Niitä on kaikkia ihania vaikka kuinka paljon. Toki käytännölliset pitää olla, et se ehkä rajaa jo tarjontaa, mut silti. Ehkä vois joku päivä käydä Hekun kans shoppailemassa :) Se voi hurmata kaupantädit taas <3

Heku oli muuten ihana, kun P tuli kotiin. Se oli eka ihan täydessä unessa sohvalla, mutta ku ovi kävi ja kuulu tuttu ääni, se meni ihan sekasin. Se riehu, vingahteli ja juoksi ihan kauheessa vimmassa, otti aina spurtin eteisen ovelle ja sit takas olkkariin. Pari kertaa se kävi sohvalla tyrkkimässä muakin sillai, et HERÄÄ, EKSÄÄ NY TAJUU!! Sit, ku P pääsi eteisen puolelle niin se vaan hyppi takajaloillaan ihan loputtomasti, silleen pöljän näkösenä suu auki ja kieli vähän lerpallaan :D Ja seuraavana aamuna viihdyttiinki sit P:n sylissä joka välissä ja kerjättiin rapsutuksia :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.