IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Sunnuntai on ihan kiva.Sunnuntai 22.10.2006 23:06

Oltiin Hannan kans eilen baarissa. Meni aika lujaa. Oli villi ilta/yö ja jalat särki niin pirusti! Ei se silti haitannu, oli niin kivvaa =)

Nukuin yhteen. Olisin kyllä varmaan nukkunu pidempäänkin, mutta kampesin itteni väkisin ylös ettei mene enempää päivä ohi. Sit kyl vaan söin ja rötväsin tässä sohvalla ja nukuin päikkäritkin ennen tallille lähtöö. Tallilla oli tavallista, Pipo oli hölmö =) Kun oli vähän surkee sää, kaikki hevoset oli sisällä. Sit Pipo oli ihan äkänen, kun joutu lähtemään lenkille ja kavereita ei näkyny missään, vaikka yleensä ainakin osa on aina samaan aikaan tarhassa siinä kentän lähellä. Sit se vaan oli levoton ja hirnahteli vähän väliä, eikä oikein jaksanu keskittyä, mut kyl me sit jotain saatiin kuitenkin tehtyä. Ilma oli vähän ikävä, niin ei me sitten puolta tuntia kauempaa siinä kentällä pyöritty. Ehkä Pipon mielestä se pelkkä kävely on tylsää. Ja ehkä se sit jaksaa paremmin keskittyä, kun kohta saa tehdä muutakin, ku vaan käpytellä.

Tänään vihdoinkin ehdin testaamaan saunaa! Joo, pitäis kyllä hävetä, kun oon reilun kuukauden asunu tässä enkä oo ehtiny kertaakaan saunomaan. Sauna oli hyvä ja kuuma. Täytyy varmaan käydä vähän useemmin. Tuli tosi freesi olo oikeesti. Ja kohta tietysti alkaa nukuttaa ihan älyttömästi, kun on lämmin ja hyvä olo ja sit vielä söin.

Oikeastaan pitäiski mennä ajoissa nukkumaan, kun huomenna pitäis mennä aikasin töihin, et saadaan siihen proof of conceptiin jotain tehtyä. Saadaan sellanen kone nyt, jossa sen ohjelman pitäis toimia, joten toivoa sentään on.

Pesukone pysäs. Musta olis tosi hienoa, jos pyykit vois ripustautua ihan omatoimisesti, ettei mun tarvis ite niitä ripustella. Se on yks veemäisimmistä hommista, mitä tiedän. Oon kade äidille, kun niillä on siellä uudessa kodissa sellanen kuivuri ja sieltä ne saa vaan suoraan viikata kaappiin. Hitto, mä haluan kans! Onneks en pese pyykkiä kovin suuria määriä niin jotenkin voi sietää sen ripustamisen. No en kyllä voi. Se on ihan vammasta.

Pakko mun ny silti on ripustaa. Pah.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.