IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

*pyhh*Maanantai 06.04.2009 18:28

Piti olla enempiki jotain asiaa, mut ei tästä meinaa tulla nyt mitään. Pää on ihan tyhjä. Pinnistänpä väkisin :D

No. Viikonloppu jälleen kerran oli ja meni. Mä kävin tilaamassa P:lle yhden pienen lahjan lauantaina. Sen pitäis tällä viikolla tulla. Se meni nyt vähän ohi siitä ns. juhlapäivästä, ja siks mietinkin, että pitäiskö säästää se suoraan toukokuulle. En oo vielä päättäny.

Perjantaina käytii oikee Huntersis, yksillä. Ihan hulluu! Ei olla käyty aikoihin missään. Nyt oli yks kaveri kylässä, ja kun oltiin syöty ja istuttu iltaa niin tuumattiin, että lähdetään käymään vielä kaupungilla. Serkkukin oli paikkakunnalla, joten treffattiin hänet ja vaimonsa siinä samalla. Oli pitkästä aikaa niin mukavaa olla jossain kuppilassa. Ja ennen kaikkea oli kiva nähdä serkkua vähän muissakin ympyröissä kuin jouluna mummolassa. Ehdittiin rauhassa jutella ja vaihtaa kuulumisia, kun ei ollu siinä muita sukulaisia viihdytettävänä.

Lueskelin tossa yhtä foorumia ja siellä oli keskustelu kotitöistä. Monilla siihen ketjuun kirjottaneilla käy siivooja kerran parissa viikossa tekemässä jonkun isomman siivouksen. Olen vähän (tai aika paljon) kade. Varsinkin, kun ollaan P:n kanssa monesti puhuttu sitä, et meillä on nykyään niin kauheesti aina kaikkea tekemistä, et siivoominen vaan jää helposti. Ei oikein säily sellaset säännölliset siivouspäivät, vaikka about kerran 1-1,5 viikkoon siivotaankin (tietysti väliaikoina rikkaimurilla siivotaan isompia). Ja kun on eläimiä, sen siivouksen pitäis tapahtua suht lyhyin väliajoin. Tai ainakin pitäis säännöllisesti pyyhkii pölyt ja pestä lattiat, kun P:llä on hiukan kissa-allergian oireita. Alko ihan tosissaan kutkutella siivoojan palkkaaminen. Olis aivan mahtavaa, jos joku tekis suursiivon vaikka kerran kuussa! Mäki lakkaisin tärisemästä, kun olis yks asia vähemmän huolehdittavana. Viikkosiivous ja normaalit jutut järjestyy aina, mut se suursiivo, kun pitäis viedä matot ulos ja pöllyttää kaikki... Sellaseen menee aina puolen päivää ja sit on vielä hiukan väsyneempi ku ennen siivousta. Meillä on aina menoa ja suorastaan vituttaa tuhlata vapaapäivät kodin puunaamiseen. Siivous maksais varmaan jotain 25-30eur/h, ja isompi siivoustalkoo ottaa aikaa varmaan 2-4h. Kyllä maksaisin kerran kuussa satasen siitä, ettei ite tartte myllätä koko kämppää ympäri. P mietti, et siivoojan palkkaaminen on liian juppia, kun ei ole lapsiakaan. Mun mielestä voi aivan hyvin käyttää ulkopuolisia palveluja, jos siihen on varaa. Kyllä se elämänlaatuu parantais. Ja ennen ku mietitte ni KYL RAHAA ON! ;)

Ja sit ostettii vihdoinki verhot olkkariin. Oon niin kaivannu sinne jotain pehmeyttä ja lisäväriä, ne ikkunat on niin kolkot. Siellähän on siis ollu ihan pelkät sälekaihtimet muutosta asti. Muuton jälkeen ja talvella se oli jotenkin ihan ok, mut nyt alkaa kaipaamaan siihen huoneeseen hiukan jotain muutakin, kun se alkaa muuten olla aika sopivasti sisustettu, matot ja kaapit paikoillaan. Hiukan lotolla otettiin kaupasta muutamat eri näköset ja väriset verhot ja tänään sovitetaan... Pitäskö ihan ottaa kuvat: ennen - jälkeen?

Ai nii. Valittiin tos häämarssei. Voin kertoo, et on soinu aika moni marssi päässä kaks päivää. Kohta alkaa kyllästyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.