IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Lapset rokotettu :)Keskiviikko 08.04.2009 12:10

Ei ollu mitään lastausongelmia aamulla. Kissat meni kuljetusbokseihinsa ihan suosiolla ja vaikuttivat muutenkin lähinnä kiinnostuneilta, kun niitä kannettiin ulos. Heku oli taas innoissaan kuten aina, kun lähdetään autoilemaan. Siellä lääkärissä saatiin se koko odotushuoneen penkki täytettyä, ku ladattiin kissat siihen odottamaan vuoroa. Koira meni ensin.

Lääkärisetä kuunteli sydänäänet ja tunnusteli nielun, kun kerrottiin, että Heku on taas pärskinyt, vaikka sai sen sierainpunkkihäätökuurin tammikuussa. Se sai raivotauti- ja nelosrokotteen (penikkatauti, parvo, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä). Raivotautirokote pitää uusia kahden vuoden ja nelosrokote kolmen vuoden päästä. Lääkärisetäkin kehui, miten reipas Heku oli, ja niin se kyllä olikin, paljon reippaampi ku viimeks. Parin kuukauden päästä kuulemma pitää tunnustella kiveksiä, kun toinen oli nyt pienempi ku toinen.

Kissalapsi meni seuraavana. Hän ei suostunu tulemaan kopasta ulos, se piti kääntää kokonaan ympäri, että saatiin hänet valumaan sieltä siihen tutkimuspöydälle. Ensin tuli pehmusteet ja sitten vasta kissa :D Sitte hänet laitettiin toiseen koppaan punnitusta varten. Meidän pienin kissalapsi painaa 5,8kg, eli se ei tosiaankaan ole pieni. Lääkärikin sanoi, että onpas komean kokoinen kissa. Mä sanoin, et juu, tää on se meidän pienin. Lääkäri kuunteli sydänäänet ja kissalasta ärsytti, se yritti sitkeesti vaan hiipiä pois tilanteesta, korvat luimussa tietysti ja tuima ilme naamalla. Hän oli niin oma ärtynyt itsensä :D Hyvät äänet kuului. Sitten annettiin nelosrokote (kissarutto, kissanuha, raivotauti ja leukoosi).

Elvis kävi hoidettavana sit viimeisenä. Hän oli reipas ja tuli uteliaana ulos kopasta ja meni suoraan punnituskoppaan. Vaaka näytti 7,8kg. Ei PIENI! Sydänääniä kuunnellessa Elvis oli vaan utelias edelleen ja kurkki joka suuntaan ja nuuski outoja hajuja nenä pitkällään. Sille annettiin sama rokotus, ku kissalapsellekin ja sitten se pääsi taas omaan koppaansa makoilemaan. Ohjeeks annettiin, että vuoden päästä rokote pitää vahvistaa ja sen jälkeen uusia aina kahden vuoden välein. Nii ja Elvis sai kans neuvolakirjasen! Tai no, rokotus- ja terveyskortti se on oikeelta nimeltään :)

Otettiin kissoille vielä loishäätökuurit mukaan, et voidaan antaa ne tässä keväällä sitten, ku tuntuu sopivalta. Se teki sit sata euroo ja rapiat päälle. Mut tulipahan hoidettua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.