IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Polttarit vietetty!Maanantai 04.05.2009 14:35

Parhain tyttöporukassa vietetty viikonloppu aikoihin. Kiitos kaasolle ja siskolle, ei olis voinu enää hienompaa olla :)

Lauantaiaamuna sisko haki mut kotoa puoli kymmeneltä. Ajettiin porukoille, jätettiin auto siihen ja käveltiin bussipysäkille. Bussilla matkattiin kohti Helsinkiä, jäätiin pois Espoon Ikean pysäkillä. Kaaso oli meitä vastassa. Jatkettiin matkaa hänen autollaan. Sain hetken aikaa katella maisemia, mutta sit piti laittaa huivi silmille, etten näe, mihin ollaan menossa. Sen verran kuitenkin olin kartalla, et hoksasin meidän olevan menossa johonkin parkkihalliin. Sit mua talutettiin sieltä jonnekin, ja jossain kohtaa istuskelin sohvalla. Mua vietiin hississä ja ties missä. Kysyin siskolta, et moniko ihminen on jo nauranu mulle. Se sano, että ei yksikään, mut katsovat kyllä vähän oudosti :D Lopulta sain ottaa huivin pois. Oltiin hotellihuoneessa, Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla!

Kaaso tarjos kuohuviiniä, patonkia, levitettä ja vaahtokarkkeja. Hetken rentoutumisen jälkeen pukeuduttiin uimapukuin, heitettiin aamutakit päälle, tohvelit jalkaan ja lähdettiin kylpylään. Vesipuistossa oli kova meininki, tosin me ei kyllä menty sinne, vaan Flamingo Spa & Wellness Centeriin, johon oli 20 vuoden ikäraja. Siellä oli hämärää, valo tuli lähinnä pelkistä kreikkalaistyylisistä lyhdyistä. Taustalla soi koko ajan joku rentouttava ja rauhallinen musiikki. Sen neljän tunnin aikana, mitä siellä kylpylässä oltiin, käytiin lämminvesialtaassa, mineraalivesialtaassa, poreissa, erilaisissa saunoissa ja pienenä lisäyllätyksenä kaaso oli järjestänyt meille seremoniallisen jalkakylvyn :) Siellä mineraalivesialtaassa soi musiikki. Siis sukellellessa saattoi kuunnella sitä rauhottavaa musiikkia. Ihan mahtavaa! Saunoja oli vaikka mitä sortteja... pari erilaista höyrysaunaa, sit oli kivisauna, jossa lauteet oli kiveä, ja havusaunakin löytyi. Siellä kiukaasta roikkui kuusenoksia ja niitä oksia oli levitetty myös joka puolelle lattialle. Vähän ne tuoksu hyvälle! Siellä oli myös suolahuone, mutta siellä me ei käyty. Sen jalkakylvyn jälkeen meidät ohjattiin johonkin rentoutumistilaan, missä sai nautiskella hiljasuudesta ja hörppiä vihreetä teetä ja vettä :)

Kaiken sen kylpemisen jälkeen lähdettiin illalla syömään. Löydettiin kiva kreikkalainen ravintola, ja ruoka oli kyllä erittäin hyvää. Jälkkäriks otettiin kaikki suklaakakkua, ja se oli kyllä parasta suklaakakkua pitkään aikaan. Ravintolasta tie vei yhteen pubiin hetkeksi, ja sieltä mentiin sitten hotellin yhteydessä olevaan Sedulaan, kun saatiin hotellin respasta rannekkeet, joilla sinne pääsi ilmaiseksi. Muuten sisäänpääsy oliskin maksanut kympin. Siellä oli ensin hiukan nuivaa, kun oli hiljasta, mut sitten löydettiin tiemme "humppabaariin", jossa soitti ihan kiva coverbändi. Sen tahtiin päästiin vähän tanssimaan ja pitämään kivaa. Klubin puolella ei oikein viihdytty, joten sitten humppabaarin sulkeutuessa klo 02, lähdettiin nukkumaan :) Aamulla kipastiin nopeesti aamupalalla ja sit mentiin vielä puoleksitoista tunniksi huilaamaan :D Sen jälkeen olikin pakko pakata ja lähteä. Kaaso saatteli mut ja siskon bussipysäkille, ja huolehti, että mennään oikeeseen bussiin. Olin kotona joskus neljän jälkeen. Vähän oli väsy, mutta oli kyllä aivan mahtava viikonloppu <3

http://www.flamingospa.fi/wellness/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.