IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

7!Lauantai 09.05.2009 23:09

Koekampaus tehty, ja se on ihana. Luin muuten kampaajalla Seiskaa ja siellä oli koko aukeaman kokonen kuva piirretty Matin ja Mervin myrskyisästä suhteesta. Se alko vuodesta 1999. Nuolet vei kuvatarinaa eteenpäin, siihen oli merkitty aina vuoden-parin välein kaikki merkittävät etapit: tappelut, saunan palamiset, sairaskohtaukset, kihlat, erot, vankilassa olot ja syrjähypyt. Esitys loppu luonnollisesti vuoteen 2009. On ne aika paljon ehtiny. Paras oli ehkä se, et ne oli kerran unohtanu vetää yhten avioerohakemuksen pois käräjäoikeudesta ja sit oli astunu ero voimaan. Sit vaan uusiks naimisiin, kai se on ihan normaalia?! :D

Ei mul oikeestaan muuta!

Paitsi, että P lähtee maanantaina Dubliniin ja mä jään yksin kotiin pyörimään paniikissa. Maksan puvunkin maanantaina, vien samalla Hekun kaason äidin luo kylään :) Samoin ens perjantaina, kun mennään juhlapaikkaa koristelemaan. Sit se varmaan pärjää la-su hoidossa. On sillä sit ainakin kiva koirakaveri!

Tänään käytiin Hansikses ja Pomarkussa, etukäteisäitienpäiväkyläilyt. Huomenna sit mummuloihin, luulisin. Saa taas kantaa puol kukkakauppaa mukana :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.