IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

SnunununtaiSunnuntai 24.05.2009 23:04

Ollaanko hiukan oltu toimeliaita? Aamulla järkättiin koko kämppä ja siivottiin, iltapäivällä tuli vieraita käymään ja kahviteltiin, sen jälkeen lähdettiin pyörälenkille + kauppaan ja lopuks käytiin vielä kävelylenkilläki (ja mää mittasin sykettä uudella sykemittarilla!). Nyt P tekee ruokaa. Mä olisin auttanu, mut ei kuulemma mahdu =)

Hitsi. Mul on ollu jotenki niin haikee olo nyt häiden jälkeen. Se kaikki oli ohi niin nopeesti. Nautin siitä päivästä niin täysillä, voin ihan kevyesti sanoa, että se oli mun elämäni paras päivä. Oon kirjottamassa tonne Amoriiniin hääpäiväkertomusta, kunhan ehdin paneutua asiaan. Kun vielä kuvia saisin. Me ei otettu ite kuvia ollenkaan, ja bestmanilla piti kiirettä koko päivän, joten hänelläkään ei ihan kauheen montaa kuvaa kamerasta löytynyt. Kummisetä sen sijaan kuvasi oikein ahkerasti, mutta varmaan kestää jonkun aikaa, et kuvat on käsitelty kuntoon. Niitä virallisia hääkuviaki odotan malttamattomana. Aika sellanen hullunkurinen olo. Jotenkin tuntuu, et jos ei kohta näe kuvia päivästä, unohtaa kokonaan kaikki tapahtumat. En mä halua unohtaa mitään! :)

Kävin tänään kattelemassa pukuani tuolla vierashuoneessa. On se vaan kaunis. Ja kerran käytetty :) Mun pitäis hakea siihen vaan pukupussi, et saan sen kunnolla säilöön. Kaason äiti unohti pakata sen kaason mukaan hääpäivänä.

Ai nii! Eilen istutettiin hiukan kesäkukkia uuteen kukkapurkkiin pihalle. Tuli nättii <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.