IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Väsyttää.Tiistai 17.01.2006 00:47

Väsyttää ihan hirveesti. Oon tossa torkahdellu pitkin iltaa, ku oon telkkaria kattonu. Täydelliset Naiset sentään pystyin katsoo väsähtämättä. En kuitenkaan haluu mennä vielä nukkumaan, koska tulis Huff tossa myöhemmin ja kai sitä vois Pimp My Ridenki katsastaa, jos jaksaa. Tosin oon kyllä noi kaikki neloselta tulevat jaksot jo nähny ainaki kertaalleen. Sitä paitsi, saan huomenna nukkua hiukan pidempään, niin koitan jaksaa valvoa vähän.

Voisin yrittää aamupäivällä reippailla sen verran, että tiskaisin. Ja ruotsin kirja pitäis käydä ostamassa, sen tosin ehdin keskiviikkonaki. Kaikenlaista puuhattavaa olis taas, kunhan sais vaan jotenkin järkättyä jutut sopivaan järjestykseen.

En tiijä. On taas ollu jotenki turhautunu olo koko päivän. Luulen kyllä, et se vaan johtuu maanantaista. Maanantai on yleisesti ottaen tyhmä päivä. Mulla vaan sattuu olemaan kouluaki sinä päivänä 8:30-17:30, ei kovin mieltä ylentävää. Ei muuten onneks viimisellä tunnilla käytykään koko materiaalia läpi. En nykyään oikeen saa iltasin unta, tai saan, jos yritän, en vaan tiedä mikä vammatus on iskeny. En vaan pysty menemään sänkyyn ja alkaa nukkumaan. On pakko lukee jotain tai tehdä jotain muuta pientä niin kauan, että alkaa silmät mennä väkisin kiinni. Hullua.

Kaipaan mun MacGyveria. Mietin just tossa, ku katsoin Täydellisiä Naisia kissa kainalossa, et hitsi, ku vois paijata sitä poikaa. Sit tuli semmonen kauhee hellyydenkipeys :) Mut kissaaki oli kiva silitellä ja se oli selkeesti tyytyväinen siihen, että olen kotona. Olin niin monta tuntia päivällä pois. Ihana noidenkin kanssa on oleskella, nytkin hiukan aiemmin röhnötettiin kaikki kolmestaan tossa sohvalla. Öisinkin vähintään toinen usein nukkuu mun vieressä ja se on niin mukavaa. Harmittaa vaan, ku nyt tiedän, että mun vieressä vois nukkuu vielä joku muukin. Ja niin kovin ootan, et päästään nukkumaan lähekkäin... "niinku minkit" :>>> <3

Hihhei, heti olo parani, ku ajatteli ihania asioita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.