IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Väsy.Keskiviikko 29.11.2006 10:48

Nukun liian vähän. Jonkun tarvis olla aina viimeistään klo 22 pakottamassa mut sänkyyn, koska en selkeestikään omin avuin pääse ennen puoltayötä nukkumaan. Sit herään seittemältä ja lähden töihin, monet iltapäivät kuluu tallilla ja voin kertoo, et kyllä väsyttää. Mut en vaan toimerru menemään sänkyyn. Olen tyhmä.

Hain eilen matkaliput. Perjantaina lähdetään Ruotsiiiiin. Kivaa päästä laivalle! Se lähtee jo 18:30. Ihan hyvä niin, että ehtii hengailla siellä rauhassa illalla eikä tarvii heti mennä nukkumaan. Aamulla ollaan kuitenki satamassa jo kuudelta, niin ei viittis kauheen myöhään valvoa. Lauantaista tulee kuitenki pitkä päivä, kai.

Kävin tallillakin eilen. Piti ensin vaan nopeesti piipahtaa, mut sit puin kuitenkin varmuuden vuoks ratsastusvermeet päälle ja meninkin ratsastamaan, ku tuli sellanen olo, että pitää mennä. Kenttä oli ihan suht hyvässä kunnossa. Pipo oli hyvällä tuulella ja kaikki suju mukavasti. Kentällä oli taas yks tamma samaan aikaan, mutta Pipo suhtautui asiallisesti =) Pyysin äidiltä pienen pussillisen kuivatettuja leivänkannikoita, että saan viedä aina tallille ja antaa Pipolle ratsastuksen jälkeen. Se selkeesti odottaa jotain, kun se koittaa aina kaivaa mun taskuja ja maistella sormia. Ainakin hyvän ratsastusrupeaman jälkeen olis kiva vähän kiittää sitä siitä, että se jaksaa yrittää ymmärtää mun touhujani =)

Äiti värkkäs muuten mun iltapukuni kuntoon, nyt se ei enää valu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.