IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Jeah.Perjantai 01.12.2006 15:22

Parin tunnin päästä lähtee bussi Turun satamaan. Alkaa olla jo pahemmanlaatunen matkakuume.

Kävin äsken ruokiksella ja samalla ostamassa matkaevästä ja sitten ostin yhdet sukkikset ja uuden mustan vyön, kun vanha on ihan rikki jo. Evääks ostin jogurttibanaaneita ja vettä. Ja oikeestaan juotavan jogurtinki, mut sen juon sit töissä ennen lähtöö. Kiva päästä laivalle! Se on kyl hirveen aikasin perillä, en ehkä pysty heräämään silleen ennen kuutta :D Sit täytyy istuu bussissa parin tunnin matka Kapellskäristä Tukholmaan. Ja Tukholmasta pitää ominpäin suoriutua Uppsalaan junalla tai bussilla. Kyl tää täst. Takasin tuleminen jännittää enempi! En tykkää lentokoneista + terminaaleissa on mun mielestä aina hankalaa.

Pakkasin eilen illalla ja se oli ihan kamalaa. Olin niin väsyny, että siinä kesti vaikka miten kauan ja vaikka kirjotin listan tavaroista ja tarkistin sen, niin silti epäilytti, että onko kaikki mukana. No, matkaliput, henkilöllisyystodistus, lompakko ja kännykkä on mukana, ne on ne tärkeimmät. Ja juhlapuku tietysti. Kyllä siellä sitten pärjää =)

Pitää yrittää nukkua laivassa mahdollisimman hyvin, koska oon valvonu tällä viikolla ihan liikaa. Eilenki oli ihan supertäysinäinen päivä, kun olin ensin töissä, sit kävin ostoksilla, kotona pesin kissojen hiekkalaatikon, imuroin, pyyhin pölyt, tiskasin, pakkasin ja kävin ratsastustunnilla. Sit oli vaan pakko valvoa, että sai pakattua, kun aamulla se olis ollu tasan vielä hirveempää. Onneks laiva tosiaan lähtee jo ajoissa, et ehtii siellä vähän kierrellä ja katellaki.

No joo! Palailen maanantaina =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.