IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 24.08.2009 14:01

Hajoominen jatkuu.

Mua vituttaa a) työ, b) työ, c) entinen idiootti kaveri ja d) työ.

Ostin itelleni viikonloppuna juoksukamoja. Kunnon juoksuhousut ja pitkähihasen paidan syksyä varten, se menee ratsastaessakin hyvin. Ne tuli testattua jo, ja olivat kyllä tosi hyvät. Ja P:ltä sain etukäteen synttärilahjaks kirjan, jota oon jo pitkään halunnu, mut en oo vaan syystä tai toisesta tullu ostaneeks. Lukemista odottaa siis Kyra Kyrklund ja ratsastuksen taito.

Mä vaan toivon, että tää loputon vitutus menee kohta ohi. Nimittäin tätä rataa mua lakkaa kiinnostamasta taas ihan kaikki, enkä mä sellasta halua. Perjantaina jo pomolle sanoin, että ei tästä tuu mitään näin. Mä haluaisin, et mulla olis töissä kivaa, silleen ku ennenkin oli. Tää projekti vaan syö niin helvetisti. Puoltoista vuotta samaa paskaa, eikä se valmistu. Tekemättömät työt ei ehdi valmistua, kun lisää tulee koko ajan. Ja aina saa kaiken tehdä vähintään kolmeen kertaan.

Pipoa on ihan hirvee ikävä, ja haluaisin mennä sitä katsomaan. Menisin vaikka ratsastamaankin. Mut en taida pystyä. Tietysti tätäki asiaa piti pohdiskella keskellä yötä. Nyt väsyttää. Ja on paska olo. Ihan hyvin menee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.