IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ette saa nukkua, joulu on tulossa!Torstai 21.12.2006 00:10

Lahjat ostettu ja melkein kaikki myös paketoitu. Pari omaa on vielä paketoimatta, pehmeitä paketteja. Kuuntelin Hansonin Snowed Iniä ja pakersin pari tuntia. Kissat oli vuorotellen auttavina käsinä jälleen "moi mää syän sun lahjanarun, kynsin lahjapaperin, varastan tarrat ja muut pakettikoristeet" :D Kyl ne siitä sit rauhottu, kun annoin omaa lahjanarua niille. Tein taas niin ihania paketteja etten ehkä halua antaa niitä pois. Saatiin töistä joululahjat myös: pullo punaviiniä ja juustopaketti. Ihanaa! Olin ihan fiilareissa, vaikken ole mikään juusto- tai viinituntija. Tosi kiva lahja kuitenkin!

Kävin tallilla tänään. Pipolla on jalka kipeä. Laitoin siihen hauteen ja sitten pesin aikani kuluks satulan. Toivottavasti paranee perjantaiksi.

Tein tomaatti-mozzarellasalaattia. Unohdin kyllä ostaa tuoretta basilikaa, mut meni se ilmankin. Ei toi kuivattu vaan oo ihan niin maukasta. Toisaalta ei se salaatti kyllä ehtiny kovin kauaa tossa pöydällä maustua, huomenna se saattaa olla vielä parempaa. Voin ottaa loput sit evääks töihin.

Emmää tiä. Mulla piti olla paljon kaikkii juttuja mielessä, mut emmä mitään muista!

Paitsi, et pikkujoulut oli kivat! Meidän booli onnistu ihan täydellisesti, se oli tosi herkullista ja sitten meidän tekemät hedelmä-marmeladivartaat oli kans hyviä. Ja sipsithän on aina takuuvarma menestys :> Laitoin ne mun Bronxin uudet saapikkaat ja kipitin, ku Gabrielle Solis koko illan =) Baarissa näky aika paljon tuttuja, nimenomaan vanhoja tuttuja. Yks entinen työkaveri ja muutama vanha lukiokaveri ja sen semmosta. Koska mulla oli jalassa ne mun ihqt Bronxin saapikkaat, alko sit jossain vaiheessa olla niiiiiiiin tuskainen olo päkiöissä ja ylipäätään jaloissa, et meinasin tulla hulluks. Lähdettiin vähän ajoissa sit kotiin, ettei tarvis taksii jonottaa kauaa... ei menny, ku 45min!!!!! Mut sit yks poika oli ihan onnellinen, ku se pääsi samassa taksissa Ruosniemeen. Mä siis huutelin onko joku sinne menossa, kun mun taksivuoro tuli ja kaks poikaa mun lisäks tuli samassa taksissa sitte. Sapetti niin perkeleesti ne, jotka meni taksiin yksinään. Kävelin tosta tieltä ovelle varmaan 5min, ku jalkoihin sattu niin sikana.

Sunnuntaina hain kebab-ranskalaiset GP:ltä, kun tulin tallilta. Olis ollu hyvä ratsastuskeli ja kaikki, mut mun jalkoi särki niin älyttömästi lonkista varpaisiin asit, et ei vaan kyenny. Ja nyt Pipolla on vuorostaan jalka kipeenä. Jos perjantaina olis sit molemmat kunnossa ja sopiva keli!

Huomenna on ratsastustunti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.