IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Tää on niiiin tyhmää. Kaikki on niin vaikeeta. V-loppunaki tapahtu vaikka mitä kivaa, mut en jaksa kirjottaa, ku käsi ja sormet väsyy, ku näpyttelee täysillä. Kirjallisia koulutehtäviäki ois vaikka millä mitalla... Ja mun pitää jatkaa tätä rataa vielä ainaki viikon tai kaks. Pitäis soittaa tallilleki ja peruu seuraavien viikkojen tunnit.

En saa ajaa autoa, en siivota enkä tiskata. Pukeminen on vaikeeta ja sattuu, samoin suihkussa käynti. Ja hiustenpesu nimenomaan. En ois koskaan uskonu, että hampaidenkin peseminen vasemmalla kädellä ois niin hankalaa ja ärsyttävää. Hiusten kuivaaminen ja laittaminenki on suht vaikeeta. Koulussa piti pyytää apua, kun en meinannu saada takkia päälle. Aargh. Oon ihan toistaitonen. Ottaa niin paljon päähän sekin, kun en saa mennä tallille. Tai toki saan, mutten voi tehdä mitään töitä siellä. Pää kyllä hajoo, kun en pääse tallille tai ratsastustunneille pariin viikkoon. Tallilla tapahtuu aina se ajatusten nollaus ja siellä on sellanen stressitön olo. Mitäköhän nyt tapahtuu, kun niitä stressittömiä hetkiä ei tuu vähään aikaan...

Mä ootan vaan lomaa. Ja poikaa. Kauhee ikävä. Kai nää pari viikkoo tässä vierähtää, jos vaikka haaveilen lomasta ja luen kirjoja ja koitan siinä sivussa tehdä vielä koulutehtävätkin pois alta.




I think I need a hug :(




Vois kattoo taas Charlie and the Chocolate Factoryn, siitä tulee parempi mieli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.