IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Juu kato. Onnistuin tos lounasta ostaessa kippaamaan Sokoksen kassajärjestelmän, ja sain vielä kassatädiltä nuhteita siitä, etten odottanut hänen lupaansa poistaa kortti kortinlukijasta (kortinlukija kyllä käski poistamaan sen, mutta olisi pitänyt tietenkin tietää etukäteen, että heidän järjestelmässään on AINA pieni VIIVE, ja että koko roska kaatuu, kun poistaa kortin lukijasta ohjeiden mukaisesti - liian aikaisin).

Tilanne eteni seuraavasti:
Laitoin S-Etukortin kortinlukijaan.

Kone sanoi "Maksu keskeytyi, poista kortti". No minähän poistan.

Kassatäti kitisee, että olisi pitänyt odottaa hänen lupaansa poistaa se kortti, kun kerran hänen näytöllään lukee vielä "Maksu kesken, odota" (mistä se kuvittelee, että minä sen tiedän, kun en sinne hänen näytölleen edes näe???)

Sanoin, että jaaha, tämä lukija kyllä käski poistamaan kortin, joten toimin sen ohjeen mukaan.

Saan vastaukseksi huokailuin säestetyn selvityksen siitä, että järjestelmissä on vähän viivettä ja että kassa menee jumiin, jos kortinlukijasta tieto ei ehdi siihen kassaan ennen kortin poistamista lukijasta. Sinänsä koomista, että se laite sitten käskee tosiaan poistaa sen kortin.

Miten mun muka asiakkaana pitäis tuollainen asia etukäteen tietää?!

Ja voi sitä tuskaa, kun joutui kääntämään eri kassaan... Miten ois lappu luukulle, että "Odota kassatädin ohjeita kortinlukijan käytössä"?

Eikä oo muuten eka kerta, kun se järjestelmä nuupahtaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.