IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Phuuh.Torstai 05.11.2009 12:29

Workshop-päivä ohi. Ei kyl kovin usein tollasii päivii jaksais. Vieraita 12kpl ja ohjelmaa ihan koko päiväks. Ruokailuun meni tunnin verran, kun käytiin tos Torerossa, mut muuten koko päivä tiukkaa asiaa. Paljon tuottosampaa tollanen silti on, ku sähköpostittelut tai puhelimessa puhuminen. Saatiin paljon matskuu kokoon. Nyt ei vaan eilisen jälkeen jaksais keskittyy yhtään mihinkään.

Vien kissalapsen tänään lääkäriin 13:15. Uusitaan antibiootti ja kortisoni. Kyselen samalla hiukan, josko sitä pitäis hiukan enempi tutkia, kun noi kutinaoireet selkeesti toistuu kun pitkäaikaisvaikutteisten troppien vaikutus loppuu. Pakko sen on olla allergiaa tms. Korvapunkkiin en oikein usko, kun korvat näyttää puhtailta. Kissalapsella oli pienenä to-del-la paha korvapunkki eikä sillon kyl ollu epäilystäkään, et onko siel korvissa jotain ylimääräst töhnää vai ei. Nyt ei oo oireet silti ehtiny kovin pahaks, niin varmaan tilanne rauhottuu taas suht nopeesti ja kissa-koiraralliki loppuu pian. Meil on nimittäin semmost meininkii, et moro. Koira juoksee kissalapsen perässä nonstop. Kissalapsi pakenee pöydälle, jakkaralle, kiipeilytelineeseen, sohvalle, kirjahyllyyn, kodinhoitohuoneeseen... ja koira toljottaa sitä koko ajan ja vinkuu, ulisee, haukkuu. Lepposaa elämää ja sillee! Mut semmost se sit on, ku on noit pienii talos :)

Tänään on taas ratsastustunti. Toivottavasti ois Akulainen listassa <3 Kaavailtiin firman liikuntapäivääki tossa. Jos vaikka lähdettäs hepostelemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.