IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

PULMA!Maanantai 23.11.2009 11:20

Mitä ihmettä voi ostaa synttärilahjaks miehelle, jolla on jo kaikkee?

Joo, mun pitäis keksiä jotain kivaa P:lle, kun sillä on synttärit. Oishan niitä vaihtoehtoi varmaan, kelloo ym. Mut ei semmosta voi ostaa, kun kriteerit on niin tarkat, etten osais ostaa oikeenlaista. Eikä mulla kyl varmaan sellaseen kelloon olis rahaakaan. Totta puhuen mulla ei oo rahaa juur mihinkään, pyh. Tietysti vois vaan marssii partiokauppaan ja kattoo sieltä jotain, ei varmaan menis pieleen :) Mut en haluis päästä niin helpolla!

Me grillattiin eilen. Oli varmaan tämän vuoden viimoset grillailut :) Kaveripariskunta tuli kylään ja toi tullessaan hirven ulkofileen, namnam. Sitä sitten grillailtiin ja kateltiin, kun meidän koirat juoksi ympäri pihaa onnellisina. Eipä pahasti himoita toista koiraa perheeseen, eiei :D

Saatiin vihdoin vierashuonettaki ojennukseen. Se on ollu semmosena rojuvarastona puoltoista vuotta, muutosta asti. Eilen sit siivoiltiin aamusella ja mä tuumasin, et eiköhän ne rojut vois nostaa vaan työhuoneeseen, ku se on muutenki kattoo myöten täynnä tavaraa vaatehuoneprojektin takia. No, P roudas ja sit me pistettiin vuodetuoli kuntoon, haettiin yks jalkalamppu ja P:n ajokuva sinne, ja mä kaivoin vielä jostain kätköistä sopivat verhot ja mattokin saatiin lattialle. Hyvä tuli! Vähän tyhjää siellä vielä on, mut meil on kyllä suunnitelmissa raahata mun valkonen Ikea-kirjahylly sinne vielä ja laittaa pari seinähyllyäki johonkin. Ja varmaan jotain muutaki. Mut enste täytys saada vaatehuonetta kuntoon ja työhuone tyhjäks :) Kunpa ehtis ennen joulua, niin sais pitää kaikkien huoneiden ovia auki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.