IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Tällasta tänään... tai eilen.Sunnuntai 05.02.2006 03:32

Lähdin tänään Ypäjän Hevosopiston avoimien ovien päiville yhdeksältä aamulla kaverin kanssa. Oltiin hiukan ennen yhtätoista perillä ja puol kolmen jälkeen päätettiin lähtee Hesen kautta kotiin. Ei jaksettu ihan kaikkia paikkoja kiertää, kun viime vuonna kuitenkin käytiin joka ikisessä paikassa mihin vaan pääsi. Nyt oli sen verran kylmäkin, että kauempana sijaitsevat kohteet jäi katsastamatta. Mut eipä siellä mitään niin "tärkeetä" ois ollutkaan, hevoset itsessään ja kengityspaja ja klinikka kiinnosti taas eniten. Yheltätoista alkanu esitys oli ihan ok, vaikka mielestäni viime vuonna se oli kyllä huomattavasti parempi. Jotenkin vaikutti keskeneräisiltä ne ohjelmanumerot, ainakin osittain. Ja tuntu, että ei niissä ollu niin paljoa katsottavaa, mitä viime vuoden jutuissa. Olin kuitenkin tyytyväinen, että tuli lähdettyä, oli mukava viettää vähän erilainen päivä. Joskin sen jälkeen kyllä väsytti ihan kamalasti ja toisaalta - taas kerran - harmitti, etten aikanani hakenu sinne kouluun. Mikäs tässä silti sitä estää, kai sinne myöhemminkin hakea voi, jos tuntuu, että siitä asiasta ei pääse yli eikä ympäri.

Sain kuudelta illalla kutsun luokkakaverin kuudelta alkaviin tupareihin. Miehet! En kuitenkaan sitten luvannu lähteä, koska olin sillä hetkellä ihan niin väsyny, ku vaan voi olla. Harmittikin, kun heräsin siihen kutsutekstiviestiin, olin just hetken ennen sen saapumista torkahtanu. Sen jälkeen en enää saanu siitä hyvästä olosta kiinni, joten makoilin hiljaa hetken ja soitin sitten mun ihqbeibelle <3 :> Hyvä tovi juteltiin kaikenlaista, on niin mukava vaan kuunnella toisen ääntä, kun se siellä toisessa päässä selittää asiaansa. Ja onhan ne asiatkin kiinnostavia, tietenkin. Tosi hyvä olo nyt, kun on soiteltu tässä ihan muutaman päivän sisään pari kertaa. Lomakin lähestyy hurrrjaa vauhtia, iih <3

Istuin äsken (kyllä, meidän perheessä on kummalliset aikataulut) siskon ja sen poikaystävän kanssa tuolla keittiössä syömässä laskiaispullia. Meillä otetaan aina varaslähtö laskiaiseen, koska ne täytetyt pullat on niin hyviä. Äiti on ainoo, joka ei ymmärrä niiden päälle. Tai niin se ainakin väittää. Sanoi syövänsä joka laskiainen vain yhden kermavaahdolla ja hillolla täytetyn pullan. On syytä tarkkailla, pitääkö se paikkansa, niihin meinaan tulee himo.

Lupasin huomenna mennä Hannan seuraks tallille, vaikken edelleenkään saa tehdä mitään raskaita hommia. Samoin voisin ahkeroida huomenna koulutehtäviä pois alta.

Odotan myös innolla soittoa mun tietokoneesta, että josko ne siellä huollossa olis saanu vauriot selville. Mun tuurilla ne pitää sitä aparaattia siellä kuukauden, niinku syksylläkin, ku siitä oli akku hajalla. Vähän myöskin hirvittää mitä korjauksen hinnaks tulee, kun ei oo takuukaan enää voimassa.

Ajattelin mennä maanantaina kaupungille koulun jälkeen. Äiti lupas maksaa mulle uudet farkut, jos tarviin sellaset. En tiedä tarviinko välttämättä, mutta haluan kyllä ihan välttämättä toiset kapealahkeiset farkut. Ja mielellään muuta väriä, ku sinistä. Samoin haluan samanlaisen paidan, ku sisko oli ostanu, eri värisen vaan. Ja uus vyökin olis kiva. Niinpä. Ei taida äiti ihan kaikkea maksaa, mut aina saa kaikkea haluta. Ja varmaan jotain muuta housujen lisäks ostankin. H&M:lle oli myös tullu uusia koruja, kävin niitä eilen iltapäivällä nopeesti ihastelemassa, mut en tehny vielä mitään tärkeitä päätöksiä niiden ostamisesta. Kunhan on jotain kivaa killutinta sitten, kun on kaverin tuparit parin viikon päästä. Haluaisin ainakin uudet rannekorut ja korvikset, väreihin sopivia tietysti. Ja sormuksetki vois olla kivoja. Musta on tullu kummallinen harakka, ku kaikki kiiltävä on niin hienoa ja haluisin kerätä kaiken sellasen itelleni. Ai niin, uudet kengätki ois p0p, mut ei pakolliset. Niin ku sanoin, aina saa haluta! Positiivista ainakin kenkien suhteen on se, että oon yleensä ihan tajuttoman nirso enkä löydä usein mitään sopivia.

Hymm. Nyt ei uneta. Voisin pestä hampaat ja tavata taas muutaman rivin tota Silmarillionia. En oo tähän mennessä tajunnu siitä vielä hölkäsen pöläystä ja jos en kohta ala tajuamaan, niin en kyllä oo lukemassa sitä loppuun. Käyn sit lainaamassa uudet kirjat kirjastosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.