IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 29.01.2010 12:47

No ni juu. Tavoitekeskustelu kesti tunnin ja vartin, ku mä vuodatin tuntojani niin perusteellisesti. Toivottavasti nyt meni asioita perille ihan oikeesti.

Tavoitteita asetettiin työhyvinvoinnille, osaamiselle, tehtävien hallinnalle, laadulle ja prosesseille. Kun päästiin tohon osaamiskohtaan ja keskusteltiin siitä, mitä uutta mun mahdollisesti olis järkevää opiskella, mä sanoin, että mulle luvattiin uutta tekemistä jo syksyllä sen jälkeen, kun tulin sairaslomalta. Kovalla innolla koitettiin miettiä mulle jotain lisäpuuhaa, mutta ei oo tähän päivään mennessä mitään kuulunu. Et mua hiukan sapettaa se. Ja oon kuitenki sitä asiaa tässä valitellu pitkin talvea, että haluaisin tehdä jotain muutakin. Mut ei tapahdu mitään. Toivoin, et joku nyt oikeesti pikkuhiljaa tarttuis tähän asiaan ja ottais sen vakavissaan, koska kohta mulla on taas hermot ihan riekaleina. Eikä sekään palvele ketään, että pidän itteeni maailman huonoimpana työntekijänä, kun tahkoon aina samojen juttujen kanssa enkä oikein niitäkään saa hoidettua. No, mua haastatellut projektipäällikkö totesi, että ei ihmiset oo vaan tajunnu miltä musta tuntuu.

Okei. Meitsi itku silmässä täällä on selittäny syksyllä sitä, kun ei työnteosta tuu mitään ja ahdistaa, väsyttää ja ketuttaa jatkuvasti, eikä huvita tulla töihin. Sit oon kolme viikkoa sairaslomalla masennus- ja ahdistusoireiden takia. Ja kukaan ei tajua, että mulla on vähän ikävä olla täällä töissä? Sairasloman jälkeen meni jonkun aikaa ihan mukavasti, mutta nyt alkaa taas olla siinä rajoilla, et kestääkö pää vai ei. Nyt oon kuitenkin sitten ihan reilusti sanonu ääneen, jos tuntuu hankalalta ja on ahdistunu olo. Mut silti kukaan ei muka oo tajunnu. Mä en kyllä tajua, et miten se on mahdollista.

Mut eilen tosiaan purin kaikki ahdistuksen aiheet siellä keskustelussa ja pp lupas ottaa asian puheeks tj:nkin kanssa. Että jos pikkuhiljaa alkais saada tähän touhuun jotain otetta. Ens kerralla kokeilen sit kirjottaa jonkun postit-lapun otsaan, et jokanen saa siitä lukee, mitkä on fiilikset.

P.S. Tänään Ellivuoreen telluileen. Oon rääkänny itteeni viimisen viikon aikana ihan kunnolla. Sunnuntaina mäessä, tiistaina tunnilla, keskiviikkona mäessä, eilen tunnilla ja tänään taas mäkeen. Mut se on varma, et viikonloppuna LEPÄÄN.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.