IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.02.2010 11:40

Rokotteesta tuli käsivarsi kohtiskipeeks. Vähän jomottelee ja liikuttaessa tuntuu tosi ikävältä. Mut eilen kolasin silti tunnin lunta pihassa (enkä edes saanu kaikkee valmiiks!!!!) ja se suju ihan hyvin, et en mä oikein tiedä mitä tästä pitäis ajatella :) Onneks ei kuitenkaan muita oireita tullu, vaikka niitä siinä saamassani lapussa lueteltiin pitkä lista:

- lämpö
- flunssan oireet, hikoilu, vilunväristykset
- lihassärkyä, nivelkipuja
- väsymystä
- vatsakipua

Ehkä jos nyt tarkemmin ajattelee, niin väsymystä kyllä esiinty, mut en olis niinkään varma siitä, että se johtu just tosta rokotuksesta. Oon ihan onnellinen, että selvisin pelkällä käsikivulla, koska jännitin oikeesti ihan hulluna sitä, et tuun oikeesti kipeeks. Alunperin piti tänään olla vielä reissupäivä ja pitää koulutus asiakkaalla, niin eipä olis kauheesti huvittanu olla päivää kipeenä. Koulutuski sit kuitenkin peruuntu erään odottamattoman takaiskun takia. Ei voi valittaa! Tänään pääsee siis mäkeen :)

Hommattiin eilen Wiille uus peli, Sports Resort. Vähän huikeeta :D Siinä oli mm. wakeboarding, pöytätennis, miekkailu, melonta (tää oli ehkä hauskin ikinä!), jousiammunta, pyöräily ja frisbee. Näytettiin P:n kans varmaan eriälykkäiltä, kun yhdessä melottiin keskellä olohuonetta.

Mitäs täs muuta? Äiti suunnittelee meille naisten rentoutumisreissua, joko viikon reissu taikka sitten pitkä viikonloppu tossa huhti-toukokuussa. Kohde ois tässä nyt mietinnässä sitten, kaupunkiloma suunnitteilla. Äiti lupas maksaa matkan, jos mä maksan omat tuliaiseni :) Ihan jee! Mut mihinköhän sitä sitten haluais lähtee... koska mun pitää se kuulemma päättää. Tässä on lennellyt ajatuksia Pariisista, Wienistä, Roomasta, Barcelonasta, Budapestistä, Prahasta, Amsterdamista, Milanosta, Venetsiasta, Firenzestä ja Bruggesta. Ai valinnanvaikeus?

Mä vietin kissalapsen kans laatuaikaa lauantaina. P lähti koiran kans ulkoilemaan, ni minä ja kissalapsi katsottiin päällekkäin telkkaria moooonta tuntia <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.