IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 22.02.2010 13:38

Sinne meni taas yks viikko, hujauksessa.

Reissut torstaina ja perjantaina meni onneksi ihan jees, vaikka vähän jännittikin. Aloin just täyttää matkalaskua ja huomasin, että kuitti junalipusta on kotona kirjan välissä, koska luin junassa kirjaa ja lipuntarkastuksen jälkeen en jaksanu kaivaa enää lompakkoa esille. Perjantain koulutuskin meni paremmin ku hyvin ja oon siitä erittäin hyvällä mielellä :) Tuntui, että koulutettavatkin oli tosi tyytyväisiä päivän antiin.

Olin perjantaina kotona joskus seiskalta. Käytiin P:n kanssa hakees kiinalaista kotiin ja sit vaan lojuttiin koko loppuilta. Lauantaina lähettiin kiikuttamaan meidän vaaleita sohvia Helsinkiin kaverille takas, samalla käytiin Ikeassa ostoksilla (säilytysjärjestelmä vaatehuoneeseen + kirjakaappi + lamppu) ja kaason luona kahvilla. Oli aika pitkä päivä, koska lähdettiin ehkä puol yheksältä ja oltiin takas kotona kymmenen jälkeen.

Eilen sitten nukuttiin rauhassa ja oltiin ihan rauhassa. Lumimyräkkä oli aika hienosti tuiskuttanut umpeet P:n kolaamat polut pihasta. Tais parhaillaan olla reilusti yli polven lunta. Iltapäivällä käveltiin Porkan Valikseen ostoksille (niinku mitkäki eskimot, untuvatakeissa, huput päässä ja auraamattomalla tiellä :D) ja tehtiin ruokaa. P kokos sitä säilytysjärjestelmää ja mä lepuutin sohvalla. Kyl teki hyvää! Iltasella katottiin Moulin Rouge boksilta, oli se taas hyvä pitkästä aikaa.

Mut on vähän tylsää olla taas töissä, jotenki kaikki ihan levällään :D

P.S. Eilen löydettiin taas meidän talonrakentajan erikoisia ratkaisuja: vaatehuone on tapetoitu muuten, paitsi yhdestä kohtaa. Siis yhdestä kohtaa seinää vaan puuttuu vuota tapettia, siinä on valkonen maali. Miksi? :D Joko on tapetti tai jaksaminen loppunut kesken, mutta omaa silmää hiukan sattuu sellanen. Pitää kai joskus tapetoida koko vaatehuone uudelleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.